SLALA MI JE FOTOGRAFIJE SVOG SINA: Matea Car progovorila o ljubavnoj aferi sa Anitom Stanojlović

Velika prašina u javnosti digla se kada je Matea Car, poznata hrvatska tiktokerka javno obelodanila prepiske sa Anitom Stanojlović na dan venčanja sa Jovanom Tomić Matorom, zbog čega je Matora odmah zatražila razvod, a iz dana u dan isplivava sve više prljavog veša iz Anitinog života, kao i prepiski sa tiktokerkom.

S tim u vezi, tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", Anita je bila striktna u tome da Matea Car nije komunicirala sa njenom majkom, Angelinom, tokom video poziva, kao i da je Matora jedina osoba, pored oca njenog deteta, koja je Alekseja ikada videla u njenom životu.

Domaći mediji stupili su u kontakt sa tiktokerkom Mateom, koja je otkrila da je istina da je Anita zvala putem video poziva dok je bila u Kruševcu, te je i istakla da joj je Stanojlovićeva slala fotografije svog sina Alekseja.

- Istina je da me zvala na video poziv dok je bila u Kruševcu, a njena je majka samo sedela kraj nje. Nismo imale nikakav kontakt. Sa njenom majkom nikad nisam reč progovorila - istakla je Matea, a na pitanje da li je videla Alekseja tokom nekih od poziva, dodala:

- Alekseja sam videla na kameri, slala mi je čak i njegove slike - zaključila je Matea.

Podsetimo, Matora je po napuštanju "Zadruge 6" stupila u vezu, a potom i u brak sa Anitom, koja je ju je prevarila sa Mateom. Naime, ko god da je komentarisao ovaj odnos, stalno je isticao da je Matora bila veoma posvećena Anitinom detetu, Alekseju, te mu je neke od poklona donela obučena kao spajdermen, kupila tablet, kao i bila maksimalno posvećena.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Anita StanojlovićElitaElita 7Jovana Tomić MatoraMatea Car