BRAČNI PAR UŠAO U RIJALITI: Elica i Aleksa Erski novi su učesnici "Elite" (VIDEO)

Sinoć je na televiziji "Pink" održana emisija "Elita - Vanredno ubacivanje". Voditeljka Ana Radulović otkrila je gledaocima rijalitija da je Aleksa Erski novi učesnik "Elite".

- Kako si? - pitala je voditeljka Aleksu.

- Super sam. Već sam imao iskustva sa rijalitijem i govoriću svoj jezik, jer je ovo moja zemlja. Bavim se aktivnim rvanjem. Odlučio sam se za malu promenu i učestvovao sam u jednom rijalitiju u Bugarskoj i pobedio. Moja supruga je državljanka Bugarske i njihova šampionka. Spreman sam za ovu psihičku igru i na te sposobnosti se oslanjam - rekao je Aleksa.

Nakon što se Aleksa predstavio gledaocima televizije "Pink", voditeljka je saopštila da Elica Erski, Aleksina supruga, takođe ulazi u "Elitu".

Predstavnici sedme sile koji su bili u studiju televizije "Pink" malo bolje su se upoznali sa novim učesnicima, bračnim parom Erski.

- Kako si? - pitala je voditeljka Elicu.

- Dobro sam, dobro se osećam... Znam da je on spreman, a ja sam to htela da gledam iz prvog reda - rekla je Elica.

- Koliko ste zajedno? Kako ste se upoznali - pitala je Ana.

- Upoznali smo se na rvanju, on je bio na pripremama u Bugarskoj, tamo smo se sreli. Oko tri godine smo zajedno, šest meseci u braku. Ne znam šta da očekujem, ja kažem za sebe, da sam spremna. Sigurna sam u njegovu ljubav 100 odsto - rekla je Elica.

- Ja sam siguran da nije svesna kakvi profili ljudi se nalaze u kući. Mi pratimo na društvenim mrežama po neki isečak. Meni je najintresantniji Janjuš - rekao je Aleksa.

- Ko vam se ne dopada? - pitala je voditeljka.

- Ne mogu to da kažem, moram da upoznam ljude, jedno je da gledam na televiziji, a drugo u realnosti - rekla je Elica.

- Da li ste ljubomorni i ko je ljubomorniji, i da li se plašite da će doći do prevare - pitala je novinarka.

- Čega da se plašim, žena mi ima olimpijsku medalju iz rvanja - rekao je Aleksa.

- On i ja znamo šta smo prošli i nijedna žena nije spremna da mu to daje. Znam kako se ponaša prema meni - rekla je Elica.

- Da li znaš ko je Maja Marinković?! Šta bi ti radila da se Aleksa sa njom osami i da pričaju, a ti gledaš sa strane - pitao je novinar.

- Nemam ja sa tim problema... Kad se naljutim, okrenem leđa i ne pričam - rekla je Elica.

Nakon intervjua u studiju "Pinka", bračni par Aleksa i Elica Erski zaputili su se na rijaliti imanje u Šimanovcima. Aleksa i Elica Erski ušli su zajedno kao bračni par u Belu Kuću, upoznali se sa budućim cimerima i predstavili im se.

- Ja sam Aleksa Erski, dolazim iz Beograda, ali živim u Bugarskoj već nekoliko godina. Ovo je moja žena Elica Erski, ona je rođena Bugarka. Bavimo se rvanjem - rekao je Aleksa.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Aleksa ErskiElica ErskiElita