NE MOGU DA DOČEKAM DA UGLEDAM, ZAGRLIM I POLJUBIM NAŠU ĆERKU: Aleksandra Nikolić progovorila o trudničkim danima i otkrila da li je sa verenikom Filipom Carem odabrala ime za bebu

Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge 6", pre dva meseca otkrila je da je u drugom stanju i da čeka dete sa Filipom Carem, te i da je tada bila u trećem mesecu trudnoće.

Naime, po računici, Aleks je sada u petom mesecu trudnoće, te neretko na Instagramu deli trenutke koje provodi sa svojim verenikom Carem i kako uživa u trudnoći.

Pobednica "Zadruge 6" otkrila je kako se osećaju i ona i budući otac, te i da li se spremaju za ulogu roditelja.

- Odlično sam, uživam u svakom danu. Iskreno jako sam nestrpljiva i ne mogu da dočekam da ugledam, zagrlim i poljubim našu ćerku. Filip je takođe jako nestrpljiv i pripremamo sve za njen dolazak. Jako se radujemo tome što ćemo se ostvariti kao roditelji. Iskreno za nas dvoje ne postoji ništa bitnije trenutno od toga - rekla je Aleks, a na pitanje da li su smislili ime za bebu, ona je istakla da imaju nekoliko imena u opticaju:

- Još uvek se dogovaramo oko imena deteta imamo nekoliko opcija pa ćemo odlučiti... Neka bude iznenađenje.

Podsetimo, Nikolićeva se nedavno oglasila na svom Instagram profilu i obratila se onima koji pominju njenu nerođenu ćerku, te je zapretila tužbama.

- Jako mi je drago što smo moje dete koje još uvek nije ni rođeno, i ja toliko inspirativni za pojedine osobe koje očigledno nemaju nikako težinu bez pljuvanja mene. Jedno važno obaveštenje pa razmislite kako ćete komentarisati moju ćerku na televiziji kao i mene... Od danas apsolutno svako vređanje mene i mog nerođenog deteta i svaka laž završiće na sudu. Imam fenomenalnog advokata, koji odlično radi svoj posao. A, ja, sav novac koji dobijem daću u humanitarne svrhe. Povukla sam se totalno iz medija, ne komentarišem nikoga, ne odgovaram na uvrede, ali sve ima svoje granice. Na suđenjima se neću pojavljivati ja tako da ako imate viška novca slobodno nastavite.

Izvor: Pink.rs
Foto: alex_mima_official/Instagram

Aleksandra NikolićElitaElita 7Filip CarZadruga