PLJUŠTALE UVREDE: Maja Marinković i Miljana Kulić žestoko se sukobile pred cimerima (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Miljana Kulić i Maja Marinković ušle su u žestok sukob zbog Majinog polivanja kreveta domestosom.

- Uvek sam bila na Majinoj strani, ali večeras me je razočarala. Ne želim da prođem kao Aleksandra Subotić dok odem do trafike, a ona mi ukrade dečka. I te kako sam se svađala ovde zbog nje i nju koju najviše volim da mi pomeri krevet. Ona je moralna ku*va, nikad neće biti srećna zato što je razorila Janjuševu porodicu. Ja sam je razumela kad je rekla da i dalje voli Filipa Cara, ali mislim da je ljubomorna na Aleksandru Nikolić. Uvek sam bila tu uz nju. Rekla sam joj kakva majka - takva ćerka. Taki se trudio da je vaspita, ali nije uspeo. Pakosna je i zlobna, nema dobru dušu. Ona je slala paparacu poruke sa Pecom kako bi Aleksandra patila kod kuće. Marko Marković i drugi su je od*ebali odmah posle se*sa. Ja se nisam mešala ni u čije veze, nikad brak nisam razorila kao neke. Volela bih da uđe u brak, dobije dete pa da joj neko ukrade muža. Ti si kopija Ane Korać, želiš da budeš njena kopija, ali nikad nećeš moći - odbrusila je Miljana.

- To si ti, vređaš porodice, i te kako si mi uvredila majku samo ne direktno, nego funjarski. Ona je samo ljubomorna na mene i pakosna, totalno si nesrećna. Kako nikome nisi dobra? Svaki muškarac te koristi kao kasicu prasicu. Ja bih se zapitala šta nije dobro kod mene da me ni jedan ne želi. Ja sam neuništiva persona, ne mogu da se bavim ovim nebitnim personama. Neka gospođe vežu kerove za drvo, nisam ja kriva što su njihovi muškarci želeli mene. Ti samo udaraj po porodici, to je tvoja nemoć - dodala je Maja.

- Ja sam Maji sve tolerisala zato što sam je žalila, jer nije imala ljubav od majke. Smatrala sam da je odrasla uz oca, uvek sam je razumela. Jer ko zna gde bih ja završila da moje majke nije bilo - rekla je Kulićeva.

- Ne treba mene niko da žali, nisam ja žrtva - rekla je Maja.

- Zato sam uvek bila sažaljiva, jer ko zna gde bih ja završila, možda bih bila na ulici, možda bih otišla pod voz, ali da meni uradi ovo koja te najviše volela. Najmanje sam ja zaslužila - rekla je Miljana.

- Nema veze, sve će vam se vratiti - rekla je Marinkovićeva.

- Miljana nije imala lošu nameru - rekla je Slađa Lazić.

- Fan Stanije Dobrojević neka ćuti - rekla je Miljana.

- Ja sam fan starleta sa lovom - rekla je Slađa.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

ElitaElita 7maja marinkovicmiljana kulić