OSTVARIO SE MOJ NAJVEĆI SAN: Ljuba Perućica progovorio o roditeljstvu i odrastanju sina Alekseja

Pevač Ljuba Perućica nedavno je postao tata kada je njegova supruga Katarina Kolozeus donela na svet preslatkog dečaka kome su srećni roditelji dali ime Aleksej.

Ljuba je u razgovoru za medije otkrio da mu se ispunila želja o kojoj je maštao godinama.

- Najveći san mi je bio da se ostvarim kao roditelj i to se dogodio. Sada su na sceni one slatke muke, ali moram da naglasim da je to jedna posebna emocija koju nikada u životu nisam osetio. Ja ne znam koliko puta dnevno svom detetu kažem da ga volim najviše na svetu. To je stvarno nešto neopisivo.

Ljuba i Katarina ne skrivaju koliko su srećni i često svoju radost dele putem društvenih mreža.

- Uslišile su nam se želje i sve vreme koje imamo posvećujemo njemu. To je stvarno jedan fenomenalan osećaj.

Euforija je razumljivo bila najveća u trenutku kada je novi član porodice Perućica stigao na svet, a Ljuba je otkrio i koliko je majica pocepano na slavlju koje je priredio kada je postao tata.

- Imao sam dvadesetak svojih majica, i još su mi kumovi i najbliži prijatelji doneli po još deset majica. Sve smo pocepali, ni jedna nije ostala. Zapravo, ostala je jedna koju je kuma uspela da sakrije kako bih poneo kući za neku uspomenu. Potpuno su me razvalili, ali nije mi žao. Više sam bio go tokom večeri jer nisam više imao ni jednu majicu. Ali proveselio sam se kako sam želeo, za svoju dušu. Bilo je jako emotivno. Ja sam tih dana puno plakao, pogotovo taj dan kada sam slavio, ali sve bih ponovio isto.

Pevač je otkrio i da rado i sa puno ljubavi pomaže supruzi oko naslednika, a menjanje pelena su mu standardna aktivnost.

- Noću sam ja obično dežuran, oko 3-4 ujutru. To je vreme kada ja gledam da preuzmem bebu, pošto moja žena preuzima oko 9 ujutru i tada želim da joj pomognem, jer je prilično teško kada sam ja zbog posla odsutan po ceo dan.

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: katarina_kolozeus/Instagram

katarina kolozeusljuba perućicatop_sliderzvezde granda