NEOSTVARENA ŽELJA MI JE DA POSTANEM MAJKA: Katarina Živković iskreno o privatnom životu i planovima za budućnost

Pevačica Katarina Živković prestala je da priča o svom privatnom životu, a kako kaže emtovine partnere krije jer se u prošlosti opekla.

- U javnosti o sebi otkrivam onoliko koliko smatram da bi trebalo. Volim da se ističem muzikom i stvarima koje se tiču samo mene, pa makar to značilo da neću imati toliki uspeh kao što bih ga imala kada bih sve pružila na tacni. Opekla sam se i ne želim da svi znaju sve. Kada dozvolite da svi sve znaju, onda im dajete za pravo da vas svašta pitaju, a ukoliko odbijete da odgovorite, ispadnete arogantni. Estrada je samo posao kojim se bavim - rekla je ona, a na pitanje da li na estradi ima pravih prijatelja, odgovorila je:

- Čudna sam po pitanju prijateljstava i druženja. Nisam asocijalna i introvertna, ali izuzetno biram sa kim ću da se družim. Energija i namera su mi najbitnije. Ne opraštam zlobu i zavist, ne volim da sam okružena takvim ljudima. Imam malo prijatelja, i to onih koji nemaju veze sa estradom. Biram ih isključivo po tome kakvi su i kakva je njihova suština.

Kaća je priznala da li se nekada pokajala što je učestvovala u "Zvezdama Granda".

- Nisam. Pokajala sam se jer nisam više radila na sebi i imala više samopouzdanja, ali to je došlo s godinama. Imala sam prevelika očekivanaja od sebe, upoznala najveće zvezde na estradi, došla iz malog mesta i pojavila se na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Bila sam dete, nisam mogla biti opuštena, sve je moralo da bude onako kako je bilo.

Živkovićeva je dodala da ima i neostvarenih želja, a to je da dobije dete.

- Naravno, jedna od njih mi je svakako da postanem majka.

Izvor: Blic.rs
Foto: katarina_zivkovic_official/Instagram

katarina živkovićmajčinstvotop_sliderzvezde granda