ŽELEO JE DA MI SE OSVETI: Aleksandra Mladenović progovorila o bivšem dečku i paklu koji je preživela sa njim

Pevačica Aleksandra Mladenović našla se nedavno u centru skandala, nakon što je zbog straha za svoju bezbednost prijavila bivšeg dečka policiji.

Aleksandra je u emisiji "Amidži šou" ispričala kako gleda danas na tu neprijatnu situaciju koju je proživela.

- Nisam još uvek spremna da pričam na tu temu jer prosto sve me to pogađa. Nisam ušla u tu priču bez emocija, bez ičega i ostavilo je to traga na meni - rekla je Aleksandra.

Pevačica je istakla i da je čitavu ovu scenu želela da zadrži za sebe, ali da su informacije ipak dospele u javnost.

- Iskreno, ja bih sakrila da sam mogla to da sakrijem. Ne volim ovu vrstu publiciteta, meni to nije potrebno - naglasila je Aleksandra i objasnila:

- Nisam želela da se zna i da se priča o tome zato što je sve to bilo sveže i novo. Prosto, on je u jednom trenutku bio izrevoltiran i objavio je naše slike. Ispričao je i šta treba i šta ne treba, i što jeste i što nije. To je bila njegova slabost u tom trenutku. Ali svakako da je on potencirao da se to sazna, a ne ja. Verovatno je na taj način hteo da mi se osveti što neću da budem sa njim, ili tako nešto.

Pevačica je istakla i da je čitavo to iznošenje "prljavog veša" u javnost bilo jako ružno, ali i dodala da ona nije bila stalno ugrožena.

- Nisam se ja osećala stalno ugroženo, to se desilo samo u tom jednom trenutku. On je prema meni u našoj vezi bio predivan, ja nisam mogla ni da naslutim bio šta. Apsolutno ništa jer je bio stvarno predivan. Ne mogu da kažem ni jednu lošu reč za našu vezu dok smo mi bili zajedno. To se desilo u jednom trenutku i tad sam videla neke stvari što mi je jako žao, ali život ide dalje.

Izvor: Pink.rs
Foto: aleksandra_mladenovic_/Instagram

aleksandra mladenovićtop_sliderzvezde granda