ON JE LAŽOV I MANIPULATOR: Oglasila se Vanja Ignjatović nakon što je Nenad Aleksić Ša javno otkrio detalje njihovog odnosa

Bivša žena Nenada Aleksića Ša, poznata tiktokerka Vanja Ignjatović našla se u žiži javnosti proteklih dana zbog Nenadovog bliskog odnosa sa Mionom Jovanović. Ona je do sada ćutala na ovu temu, ali nakon što je Ša otkrio detalje njihovog odnosa, kao i da ga je Vanjina majka upozoravala pred svadbu za koga se ženi, ona nije ostala imuna, te se oglasila i žestoko potkačila Mionu i Ša.

- Mislim da zaista nije u redu to što iznosi neistine, posebno što pominje oca mog deteta. Kao što svi vrlo dobro znamo, kad se zaljubi, on poništava brak, da bi oprao svoj postupak. Opet radi istu stvar kao što je već jednom uradio. Svesna sam da će blatiti mene kako bi svoj postupak opravdao, a isto tako sam svesna da će morati da iznosi neistinu kako bi se opravdao narodu zbog ulaska u novu vezu. Ja neću da se bavim demantom jer me zaista ne zanima šta jedan lažov i manipulator ima da kaže. Posvetila sam se svom detetu i sebi, a to što on govori i iznosi neke nebuloze, to može samo sa ljudima koji su podložni manipulaciji. Bog je jedan. Bog sve vidi - poručila je Vanja.

Izvor: Pink.rs
Foto: nenadaleksicsha/Instagram

ElitaElita 7Miona Jovanovićnenad aleksić šaVanja AleksićVanja Ignjatović