TAJ BRAK JE NAJGORA STVAR KOJA MI SE DESILA: Nenad Aleksić Ša progovorio o krahu zajednice sa Vanjom Ignjatović i vezi sa Mionom Jovanović (VIDEO)

Sinoć je na televiziji "Pink" održana emisija "Elita - Pitanja novinara". Novinar Pink.rs-a, Darko Tanasijević, imao je pitanje za Nenada Aleksića Ša. Reper je progovorio o zbližavanju sa Mionom Jovanović.

- Šta to Miona ima u sebi, pa si se ti promenio u odnosu sa njom i nekako se podigao? - upitao je novinar repera.

- Nisam navikao da mi neko lepo odgovara. Nekako se sad lepo osećam. Znam da je moja porodica dobro oseća. Prvi put nemam stres kad je to u pitanju. Posle nekoliko godina sam zavoleo sebe - kazao je Ša.

- Kako se osećaš od momenta kad ste se Miona i ti približili jedno drugom? - upitao je Darko.

- Igrom sličaja sam dobio krevet blizu njenog. Ona je od samog početka rijalitija uz mene. Nemam više da žalim za nečim što je bilo, sad samo treba da se pozabavim sobom i odnosom sa njom. Ne dešava se često da me neka osoba umiri kad je pogledam. Matora i Đedović to mogu, a sad i ona - istakao je Ša.

- Kad si shvatio da želiš nešto sa njom? - upitao je Tanasijević.

- Mislio sam na početku da mogu da povratim brak, nisam je gledao na taj način. Kad sam se vratio sa suđenja, video sam da mogu sa njom više i opuštenije da se družim. Počeo sam da srljam i na silu tražim sreću - rekao je reper.

- Šta to ima Miona, a što nemaju druge? - upitao je novinar.

- Normalna je, vredna je i devojka je koja drži do sebe. Jeste bezobrazna, ali zna koliko vredi i to mi se dopada. Da oprostim, jednostavno nije ološ - kazao je Nenad.

- Kakvi su vam planovi za budućnost? - upitao je Darko.

- Samo neka ona meni bude podrška, i ja ću njoj. Neka nam veza opstane ovde, pa ćemo da vidimo sve dalje - istakao je Aleksić.

Ša je progovorio i o krahu braka sa Vanjom Ignjatović.

- Nenade, u "Elitu" si ušao s nekim drugim planom, a onda ti se desila ljubav. Da li si srećan jer ti se sve to desilo? - upitao je novinar.

- Ne želim da pričam ništa loše o osobi s kojom sam bio, ali sam neko ko se uvek trudi da se dodvori nekom do koga mi je stalo, pa simim tim i krivim sebe. Prebrzo smo ušli u brak i neki odnos. Neću da iznosim prljav veš, ali je vreme da kažem nešto drugo. Bio sam na korak do bolnice, umalo da naudim sebi. Jedna strana je bila srećna, dok se drugoj rušio svet. Tužan sam jer ne mogu da pričam istinu. Moram samo da kažem da su moje greške bile minimalne. Posle suđenja sam se ohladio od svega i shvatio da sam neke stvari idealizovao. Naučio sam da volim sebe, a ne da jurim stvari u prazno - istakao je Ša.

- Želiš da kažeš da je tvojoj bivšoj supruzi stalo do novca i popularnosti? - upitao je Darko.

- Ne. Mislim na to da je u braku važno da se posvetimo jedno drugom. Shvatam ga ozbiljno, dok neko na to ne gleda tako. Drago mi je da sam otvorio oči i došao sebi. Nikom neću dozvoliti da od mene pravi majmuna i da me stavlja na poslednje mesto. Bio sam vezan za Vanjinog sina i bilo mi je žao jer je ona tri nedelje pre nego što sam ušao rekla da je kraj i da joj treba vremena da da bi se vratila. Kakav bi to odnos bio da smo se ponovo spojili?! - rekao je reper.

- Rekao si da si ponovo, posle nekoliko godina odlučio da sebe staviš na prvo mesto. Da li je to tvoja najbolja odluka ove godine i prekretnica za narednu? - upitao je Darko.

- Jeste, naravno. Najgore što mi se desilo ove godine je taj brak, ali ne želim nikoga da kudim - istakao je Aleksić.

- Koliko si uvijao u celofan i krio probleme u braku? - upitao je Tanasijević.

- Da. Istina je da sam se ljutio na ljude koji su mi iskreno rekli sve. Nisam mogao da se pomirim sa nekim stvarima. Kad gledam Matoru da plače zbog Anite, iznerviram se kad vidim da plače, jer znam da nije vredno. Ni njen, ni moj propali brak nisu razlog za suze - kazao je Ša.

- Koliko ti je u braku sa Vanjom manjkalo nežnosti? - upitao je Darko.

- Uvek mi je govorila da joj je potreban prostor i da ne želi da trpi pritisak. Rekla mi je, u nekoliko navrata, da se oseća kao robinja. Brak nije nikakva robija, nego nešto najlepše. Moji roditelji su razvedeni, baš zato znam šta ja želim - istakao je Ša.

- Njoj je fokus bio na nekim drugim stvarma, a ne na tebi? - upitao je novinar.

- Jeste. Ja sam zapostavio sve zbog nje, dok je ona pažnju pridavala nekim drugim stvarima. Ne možemo biti dva dana u Beogradu, a deset u Kraljevu. Greška je jer smo se posle tri nedelje veze venčali - kazao je Ša.

- Šta su vam vaši roditelji rekli? - upitao je Darko.

- Ne mogu o tome, samo su rekli da ne brzamo - rekao je Nenad.

- Da li je istina da ti je njena majka rekla: "Da li si ti siguran da ćeš je oženiti?" - upitao je Darko.

- Činjenica da je to rekla. Ona zna bolje svoju ćerku nego ja - kazao je Ša.

- Zbog čega je Vanja uvek bila na telefonu koji je pod šifrom i bila besna kad joj ti zatražiš da vidiš šta ona to radi? - upitao je Darko.

- To je pitanje na koje samo ona može da odgovori. Ja ne mogu da verujem da neko ne dopušta svom mužu da joj vidi telefon. Ja sam psiho, smarač i kreten jer mi je sumnjivo. Da sam stekao poverenje u nju, mogla je da radi šta želi. Nije mi dozvolila da steknem poverenje. Sa mnom je lako, otvorena sam knjiga - zaključio je Aleksić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

ElitaMiona Jovanovićnenad aleksić šarazvodšaVanja Ignjatović