CIMERKE OSTAVIO BEZ DAHA: Anđelo Ranković novi je učesnik "Elite" (VIDEO)

Tokom emisije "Elita - Vanredno ubacivanje" u Belu kuću na rijaliti imanju u Šimanovcima uselio se novi takmičar, nekadašnji učesnik rijaliti programa "Zadruga" Anđelo Ranković.

Pre upoznavanja sa cimerima Anđelo je u studiju Ane Radulović razgovarao sa predstavnicima sedme sile.

- Je l' ti drago što si ovde? - pitala je voditeljka Rankovića.

- Sedim malopre i razmišljam, opet idem tamo, čudan je neki osećaj kad se pojaviš u ovom studiju kao da te nešto povuče da uđeš u ovu kuću. Svakome se smučilo pa su se vraćali, ja sam naučio da ne govorim "nikad više". Mislio sam da više neću, ali dobro... - rekao je Anđelo.

- Šta misliš ko će ti se obradovati, a ko neće? - pitala je voditeljka.

- Lepi Mića će me najlepše dočekati, imam želju da uđem i da krenem da analizram i da tek onda vidim pravu sliku - rekao je Ranković.

- Šta ćeš promeniti u svom novom učešću? Kome nećeš oprostiti izdaje? - pitala je Ana.

- Promeniću to što sam mnogima ostao dužan i biću mnogo grublji i bezobrazniji kao što neki zaslužuju. Bilo je tu dosta učesnika pred kojima sam se kontrolisao, ovoga puta neću gaziti, ali neću nikome ni ostati dužan - odbrusio je Anđelo.

- U kakvom si odnosu sa Jovanom Tomić Matorom? Svašta se dešavalo loše sa njom? - pitala je voditeljka.

- Ona i ja nismo ni u kakvom odonosu, nismo se družili niti čuli, kad budem ušao pružiću joj ruku, ali nećemo nikad više biti prijatelji. Imala je trenutke kada je pričala da sam najveći folirant koji je tamo ušao pa se onda u gradu javi. Ja nisam neko ko može da se druži sa nekim ko ga pljuje. Nema potrebe da se družimo - dodao je Ranković.

- Šta misliš o njenom odnosu sa Anitom Stanojlović i svim što se izdešavalo, postojili li šansa da ti se Anita svidi? - pitao je novinar Darko Tanasijević novog učesnika "Elite".

- Najbitnija mi je kod devojke energija, Anita je lepa i zgodna, da li će biti nešto videću kada uđem, moram dobro da je procenim. Kakva god da je istina u njihovom odnosu, prevara nije lepa stvar, ali ja Matoroj neću dati nikakve savete -rekao je Anđelo.

- Rekao si da si uvek imao pripreme, deluješ mi da si ovaj put rešio da ideš do kraja - rekao je novinar.

- Nikada nisam imao taktiku i pravio priče. Došao sam da budem rijaliti igrač i imam želju da više učestvujem -rekao je Anđelo.

- Kako ti se čini Maja Marinković? - pitao je novinar.

- Ja nju gotivim jer je luda kao struja. Fizički je prezgodna i lepa devojka, nisam je video uživo sa svim novim atributima i korekcijama - rekao je Ranković.

- Šta misliš o Mensuru Ajdarpašiću i njegovom učešću? - pitala je Ana.

- Nisam upućen u sve, ali ove sezone je dosta povučeniji i mirniji. Ako je njemu dobro, onda okej. Mi smo imali rasprave i postojao je rivalitet, ali smo sve izgladili i sa njim nemam nikakav problem - rekao je Anđelo.

- Šta misliš o Marku Janjuševiću Janjušu i njegovom učešću? - pitala je Ana.

- Janjuš kao Janjuš, 95 posto je neozbiljan. Zar on nema ženu? - rekao je Anđelo.

- Da li si u kontaktu sa Sandrom Rešić? - pitala je voditeljka.

- Nisam, nemamo nikakvu komunikaciju - odgovorio je Ranković.

- Šta misliš o Filipu Caru? - pitala je voditeljka.

- Imali smo sukobe, ali on u spoljnom svetu može biti dobar drug - rekao je Anđelo.

Ranković je nakon razgovora sa novinarima stigao u Belu kuću, a odmah nakon što je stigao, kratko se predstavio svojim budućim cimerima.

- Dobro veče. Ja sam Anđelo. Nemam šta da vam kažem, osim da će biti zabavno - kratko je poručio Ranković.

Anđelo je uredno prišao Jovani Tomić Matoroj, s kojom je svojevremeno prekinuo prijatreljtvo zbog njegove veze sa njenom bivšom devojkom Sanjom Stanković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

andjelo rankovicElitaElita 7