DRAGAN JE NAJVEĆA LJUBAV MOG ŽIVOTA: Jovana Jeremić predstavila javnosti novog izabranika (FOTO)

Voditeljka televizije "Pink" Jovana Jeremić odlučila je da predstavi javnosti tajanstvenog muškarca sa kojim je već nekoliko meseci u ljubavnoj vezi.

Plavokosa dama je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila nekoliko zajedničkih fotografija sa svojim izabranikom i otkrila njegov identitet.

Naime, Jovana je istakla da je njen emotivni partner jedan od najuspešnijih prevrednika u Srbiji, te da je on njena najveća ljubav.

- Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji. Slike koje ovde objavljujem nastale su iste večeri kada i ona fotografija koja je procurila u medije. U nedelju, 10. decembra oženio se Draganov najstariji sin Miloš, venčao se sa predivnom Marijom sa kojom ima ćerkicu Milicu, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i Miličino krštenje. Dragan je najveća ljubav mog života, a svima vama hvala na interesovanju i čestitkama - napisala je Jeremićeva.

Podsetimo, tridesettrogodišnja voditeljka bila je u braku sa političarem Vojislavom Miloševićem sa kojim ima ćerku Leu.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: jeremicjovana/Instagram

jovana jeremićtop_slidertv pink