IMAMO TRI FIRME, ALI ON TROŠI PARE KAO ŽENA: Goca Tržan otkrila šta najviše zamera suprugu Raši Novakoviću

Pevačica Goca Tržan priznala je da nije od onih osoba koje umeju da raspolažu novcem i da često troši bespotrebno, ali da je u tome gori njen suprug Raša Novaković, koji troši kao prava žena.

- Rasla sam u porodici gde nije bilo podele, moja mama je bila ta koja poplaća sve račune, podigne novac s tatinog računa i sve su pare stajale u jednom ćupu iznad televizora. Kad treba nešto da se plati, znalo se gde su pare. Nemam tu podelu - ovo je moje, ovo je tvoje. Raša čuva novac, mi imamo tri firme, ali zna da troši kao prava žena. Zajedno zarađujemo novac i ne želim da delimo na to ko je više zaradio, ko je više doneo. Proputovali smo ceo svet, uvek imamo za hleb i jogurt i nama je dovoljno - rekla je Goca i dodala da je srećna jer ima partnera pored sebe koji ne očekuje da se ona transformiše u devojčicu, već je prihvata takvu kakva jeste.

- Ja iz babe u devojčicu nit mogu nit želim. Raša zna da pored sebe ima ženu koja će sledeće godine da napuni 50 "banki" i to mu ne smeta i ne remeti ga. On voli mene takvu kakva ja jesam i to je velika sreća za jednu ženu. Najmanje ga zanima moja fizička lepota. Savetujem svoju ćerku, a i sve devojke da traže muškarca koji će da ih voli takve kakve su, da se ne optereti što joj je izašla bubuljica i da li će da mu se dopadne sa šminkom ili bez. Znala sam da je Raša taj i zahvalna sam mu na svemu - rekla je pevačica.

Goca je otkrila i oko čega se najviše svađa sa Rašom.

- On mene impresionira. Volim ga i poštujem i nije mi teško da radim sa njim, ali uvek se svađamo oko posla. Ali ja volim sa njim da provodim vreme, nije da jedva čekam da se odvojimo, već suprotno, jedva čekam da što više budemo zajedno.

Izvor: Blic.rs/Star
Foto: gocatrzan/Instagram

goca tržanRaša Novakovićtop_slider