SVIĐA MI SE ANĐELO: Anita Stanojlović pred Jovanom Tomić Matorom priznala da joj se dopada Ranković (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima učesnicima "Elite" prikazan je video snimak u kojem je Anita Stanojlović otkrila da krivi Lejdi Di što ne razgovara sa Jovanom Tomić Matorom. Nakon Jovaninog komentara, voditeljka Ivana Šopić dala je reč Aniti Stanojlović.

- Čim sam ga videla nije mi bilo dobro, ali sam negirala to ljudima, ali kada sam otišla u kazino, sve sam osetila. Sviđa mi se Anđelo, ja se nisam zaljubila, ali mi se sviđa kako izgleda, kako se ponaša, ali ga nisam upoznala. Mnogi mi govore da je on ušao sa namerom, ali ja verujem sebi, da je on normalan - rekla je Anita.

- Ona ovo radi jer joj se Anđelo sviđa, ali mi nije jasno što ljubomoriše na Lejdi Di - rekla je Matora.

- Ja sam svesna sebe, niko ne može da mi bude konkurencija - rekla je Stanojlovićeva.

- Ti si najgora žena i majka, ku*va si - dodala je Jovana.

- Ja ću biti najbolja kada nekoga budem zavolela i on prema meni - dodala je Anita.

- Pa tako reci, kada si bila dobra prema meni, sada si dala odgovor da mene nikada nisi volela. Reci iskreno, govorila si kako sam ja bila najbilja prema tebi kada si bila najgora prema meni. Ti mene zaje*avaš, čujem da ispituješ Anđela, a ja sam ti sve ispričala - rekla je Tomićeva.

- Ti si meni rekla da je on tebe pljuvao kod MC Aleks - rekla je Anita.

- Doći će trenutak kada će ova smećarka pričati najgore o meni. Ja sam sa Anđelom pričala. Pred ulazak u "Zadrugu 4" malo je falilo da se Sanja i ja pomirimo, a ja kada sam ušla ovde smuvala sam se sa Monikom. Tu ljubav nije prestala, a da ja nisam ušla tada, mi bismo bile zajedno. Ja sam nakon toga saznala da su se Anđelo i Sanja videli, ali onda smo to rešili, a meni je Anita ljubomorisala zbog Sanjine tetovaže. Najgore od svega je što ja Sanja ispala gospođa, jer je stala ispred mene i rekla sve, a ova ku*vetina nije - govorila je Matora.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

andjelo rankovicAnita StanojlovićElitaElita 7Jovana Tomić Matora