GADI MI SE, NE MOGU DA JE PODNESEM: Jovana Tomić Matora urlala na sav glas zbog provokacija Anite Stanojlović (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za učesnicu "Elite" Anitu Stanojlović.

- Do kada ćeš tolerisati Matorina vređanja? - pitao je voditelj Anitu.

- Dok ne počne da mi smeta, sad me trenutno ništa ne vređa, to radi iz nemoći, tako će biti do kraja, ali ja to neću trpeti. Ne mogu emocije da prođu samo tako odjednom, ja to razumem. Vidim da me je cela ekipa gledala sinoć - odgovorila je Stanojlovićeva.

- A ti, Lakiću, vidim da sad braniš Matoru, a do pre sedam dana si me podržavao - dodala je Anita.

- Vanja i Matora su imitirale sinoć Anitu i Anđela, ja sam video - rekao je voditelj.

- Ja nju kad vidim, ja se tresem, ne mogu organski da je svarim, najviše bih volela da mogu da se obuzdam da ne radim neke stvari, ali to nisam ja. Ja ću pre da izdržim pitanja gledalaca nego da se kontrolišem za te stvari. Pretvara mi se u gađenje, nestvarno mi je da se tako obukla, sevnule joj gaće, na šta to liči. Ja prema ovoj devojci nikad nisam bila loša, ništa loše joj nisam uradila, ja ne znam zašto mi ovo sve radi - odbrusila je Jovana Tomić Matora.

- Očigledno da ja treba da sedim u ćošku, da ne komentarišem ništa, da ne dišem, pa bi onda svima bila dobra. Ja tebe uopšte ne komentarišem, ne znam šta nije u redu sa tobom - dodala je Anita.

- Anita je toliko kvarna, ona je za svaku maipulaciju sa mnom pravila haos. Sve radi iz ega i na kraju ja ispadam kriva. Razmišljala sam i ne vodi me razum, žao mi je što imam reakcije na sve, da sam kao Anita bolje bih prošla sigurno -rekla je Matora.

- Postoje stvari koje se ni u snu ne opraštaju, treba samo da razmišljaš o tome, a ne o vašem mogućem pomirenju. Znači samo moraš da je zaboraviš. Za šta kukaš sad, ti si trčala i davala joj žetone i sad kao pričaš neke stvari o njoj. Kako da te poštuje - rekao je Marko Đedović.

Voditelj je naredno pitanje pročitao Anđelu Rankoviću.

- Koja ti se više sviđa, Anita Stanojlović ili Maja Marinković - glasilo je pitanje.

- Kapiram što je došlo to pitanje za Maju, provodimo vreme zajedno otkako sam ušao. Maja je luda na svoj način, pa mi je zanimljivo da provodim vreme s njom. Rekao sam za Anitu da mi se jako dopada fizički i da mi prija. Ne mogu uopšte njih dve da stavim u isti koš. Da, u tom smislu Anita - rekao je Ranković.

Sledeće pitanje bilo je, takođe, za Anđela.

- Kako to da su se sva prijateljstva poremetila otkako si ušao u "Elitu" - glasilo je pitanje.

- Moraćete da pitate te osobe. Ne znam tačno na koje misle, ali ćemo verovatno saznati, ali ne bih mogao da dam odgovore stvarno - rekao je Anđelo.

- Ovde imamo stvari koje se rade oko Anđela i nekome očito ne odgovaraju. Kada Matora nešto radi ili uradi, onda ih nema, tih prijatelja nema. To joj se dešava iz sezone u sezonu i onda se svađa sa mnom. Ko joj je prijatelj, treba da joj kaže: "Šta te boli ku**c šta radi Anita?". Matora ništa nije u pravu, nego plaća danak svojih pogrešnih emocija - rekao je Lepi Mića.

- Ja Anita nisam, imam iskrene emocije prema njoj, ja se zbog toga gadim samoj sebi. Ja bih volela da imam mozak i srce kao ti, ali se sada borim kao i prošli put. Ja imam svakakve nagone, meni se nikad niko nije ogradio - urlala je Tomićeva.

- Ti bi se pomirila sa njom da nije ušao Anđelo. Pa mi nemamo o čemu da pričamo, treba da te vređamo svaki dan dok se ne opametiš - rekao je Mića.

- Treba da pogaziš sve, ja sam kriva, poklekla sam, treba i kažeš samo: "Imam pravo, nastavila sam dalje, srećna sam, tih sedam dana je iza mene". Kada vas morbidno izvređam, kada prođe sedam dana, ja ću da kažem: "To je iza nas, je l' ste normalni, što se ljutite?"... Kao osoba koja je i u najmorbidnijoj situaciji videla neko svetlo, naravno da će da bude šok. Mogao si da budeš i ti Nemanja, ja sam rekla da kada ste krenuli da se družite, isto bih ovako odreagovala - rekla je Matora.

- Pogledao sam u jednom pravcu kada je Matora vređala Anitu sa: "Ku**o", kao da je to najveća mržnja prema nekome, to nije gađenje, to je mržnja. Anitu ne dotiče ništa, to se vidi... Ne možeš ti nekome ući u mozak i reći mu kako da se ponaša - rekao je Marko Janjušević Janjuš.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Anita StanojlovićElitaElita 7Jovana Tomić Matora