SPREMNA SAM DA POSTANEM MAJKA: Katarina Živković progovorila o željama i planovima za 2024. godinu

Pevačica Katarina Živković u 2024. godinu ulazi radno kao i svaki put, a među prazničnim željama joj je i ona da se ostvari u ulozi majke, za koju tvrdi da je spremna.

Po čemu ćete pamtiti 2023. godinu?

- Moram da priznam da sam razočarana, očekivala sam pitanje kad ću da se udam, ali dobro. Šalim se naravno, to me mahom svi pitaju, valjda je vreme. Što se tiče 2023. godine, bila je ravna, bez nekih većih dešavanja, ali sreća je da smo svi bili zdravi. Radujem se 2024. godini zbog mnogih stvari, prvenstveno zbog novog albuma koji uskoro završavam. Ostalo mi je još jedno snimanje spota, tako da očekujem veće oscilacije i da 2024. bude malo burnija.

Jeste li ostvarili bar deo onoga što ste zacrtali za 2023. godinu?

- Naravno da nisam, ni 20 posto što sam planirala, što ne znači da ove godine neću. To su neke stvari o kojima odlučuje Bog, ja ne mogu da utičem, mogu samo da delimično doprinesem.

2023. godine su mnoge zvezde "Granda" dobile bebu, počev od Tamare Milutinović, Nadice Ademov, a nedavno se Steva Anđelković ostvario u ulozi roditelja. Pravi bejbi bum je pogodio estradu, da li ste slavili zajedno sa svojim kolegama?

- Naravno, to su sve lepe vesti i jako se radujem zbog svojih kolega i delim sa njima tu sreću. Inače, na to gledam drugačije, jer kad smo došli u "Grandovo" takmičenje svi smo bili mladi, željni života i svega, a sad gledaš kako su svi oni sazreli i osnovali porodicu. To je najlepša stvar koja može da se dogodi svakoj osobi, blagoslov za svaki dom. Neka je samo što više beba i u Novoj godini.

Kada ćemo te lepe vesti čuti od vas, da li planirate prinovu?

- Biće kako Bog odluči, a što se mene tiče, ja sam spremna da postanem majka. Verujem da će se desiti to jednog dana.

Da li znate koliko ste Novih godina dočekali radno i da li vam to teško pada?

- Bukvalno nijednu Novu godinu nisam provela kod kuće, ne znam ni kako to izgleda. Svi su u toj novogodišnjoj groznici, a ja ne znam ni kakav je osećaj biti euforičan. Ok, tradicija i naš posao nalažu da se za doček obučemo elegantinije, da ispoštujemo našu publiku u novogodišnjoj noći, ali nemam tu euforiju i frku oko Nove godine.

Za doček ste sa bendom na bini i sigurno nekog od njih poljubite u ponoć, a da li imate vremena da tada zamislite novogodišnju želju?

- Nemam i zbog toga mi je jako žao. To tehnički nije moguće, nije izvodljivo jer u ponoć razmišljam o repertoaru, atmosferi, publici koja je došla da se provede uz muziku. Što se tiče želja, ja stalno maštam i zamišljam sebe onakvu kakva bih želela da postanem. Vidim sebe presrećnu i to nema veze sa Novom godinom, meni je tako svakog dana. I zaista mi se takve stvari i dešavaju, sve što zamislim se i desi, to je neki zakon privlačenja.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: katarina_zivkovic_official/Instagram

detekatarina živkovićmajčinstvonova godinatop_slidertrudnoćazvezde granda