VRATIO ME JE NA PRAVI PUT: Darko Lazić otkrio da ga je otac spasio iz pakla droge nakon pobede u "Zvezdama Granda"

Pevač Darko Lazić priznao je da je konzumirao narkotike, a iz pakla droge izvukao ga je upravo otac Milan. Folker je opisao svoj životni put otkrivši da je veoma rano počeo mnogo da zarađuje zbog čega je upao u probleme.

Nekada pobednik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a danas folk zvezda čija biografija više podseća na život rok zvezde nego na izvođača narodne muzike, do detalja je opisao period kada se kao mlad momak proslavio zbog svog glasa i pesme, pa pominje iskušenja kojima nije odoleo.

- Nakon pobede u takmičenju "Zvezde Granda", sa 17 godina sam počeo da zarađujem previše novca i tu je sve krenulo nizbrdo. Za veče sam znao da zaradim i po 5.000 evra. Tada sam imao "prijatelje" i svi su me "voleli". Ne mogu da se setim gde sam prvi put probao drogu, ali mislim da je to bilo na nekoj žurci - rekao je Darko i dodao da je njegova majka to najteže podnosila.

- Majka je teško podnosila taj moj period života pun poroka. Otac je primetio šta se dešava, vratio me je u porodičnu kuću i vratio na pravi put. Odavao sam se porocima i šta sad, potičem iz kafane, a ne iz biblioteke... Ipak, najvažnije je da se čovek u tome zaustavi.

Iako je, kako kaže, prestao da konzumira narkotike i više ne vodi buran momački život, u javnosti važi za bahatog vozača, zbog čega je u stalnom sukobu sa zakonom.

- Kada dobro razmislim, zavisnik sam od adrenalina i to je moj jedini i najveći porok. Obožavam adrenalinske sportove i nema šta nisam probao. Skakao sam i s visine od 190 metara, a pored automobila volim i vožnju motorom, jer me smiruje - objasnio je Lazić.

Izvor: Informer.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

darko lazićdrogatop_sliderzvezde granda