Čudesna haljina Stele Mekartni!

Možda lekari još nisu našli čudesni lek koji skida kilograme "po ubrzanom postupku", ali dizajnerka Stela Mekartni je uradila nešto možda čak i mudrije - kreirala je haljinu koja vas vizuelno "smanjuje" za dva konfekcijska broja i to u oku posmatrača. Optička varka, rekli bi neki, ali to sigurno ne misle dame koje moraju na fotografijama da izgledaju bez greške.

Haljina koja se zove "Bicolour Octavia" po ceni od 1.595 dolara zaista čini magiju sa telom zvezda koje u njoj prošetaju po crvenom tepihu ispred bezbroj nemilosrdnih fotoaparata.

Kako stilistkinja Džun Embrouz kaže ova haljina čini da vam "telo bude retuširano zahvaljujući odeći". Takođe, Embrouzova je rekla da je ova haljina kao "pojas koji vam daje vitku figuru" i nazvala je "savršenom haljinom".

Celebrity fanovi "magične haljine" potpisom Stele Mekartni su Kejt Vinslet, koja je sve fascinirala svojom linijom na Venecijanskom filmskom festivalu, zatim Liv Tajler, Nikol Šercinger, rijaliti zvezda Lala Vaskez...

Pre Stele nešto slično su pravili i dizajneri Herv Ležer i Aleksander Mekvin, međutim, njoj je najbolje uspelo da napravi idealnu kombinaciju senčenja sa dve boje i rastegljivog pamuka, koji u kombinaciji sakrivaju sve što svaka normalna dama ima.

Naravno, već su se pojavile i jeftinije varijante ove haljine-optičke varke, pa nešto slično se u svetu može kupiti i za manje od 100 dolara. Ali, ipak... Jedna je Stela!

Dame, da li biste obukle ovu magičnu haljinu?

kejt vinsletliv tajlernikol šerzingerstela mekartni