ON JE LAŽNI OTAC, TRAŽIO JE NOVAC OD MENE DA BI VIĐAO ŽELJKA: Miljana Kulić žestoko prozvala Ivana Marinkovića (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima učesnicima "Elite" prikazan je video u kojem su Žana Omnia i Miljana Kulić kometarisale Jelenu i Ivana Marinkovića i njihovo vređanje Nikole Lakića.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Ivanu.

- Ovo je pola istina, pola nije, mnogo toga je dodato, a priča je ispričana više puta, a iskreno nema svrhe da se to komentariše, jer svi znamo da će Miljana pričati opet kako želi - rekao je Marinković.

- Ivan na kraju nije ni otišao na tu masažu, ja sam komunicirala sa Marijom kada je dete bilo kod nas. Lično ja se sa Miljanom nisam čula nikada - rekla je Jelena, a onda ju je Miljana prekinula.

- Sve što sam rekla je istina, on je viđao dete nakon rijalitija, ali sve se pormenilo. Meni nije jasno što je on tražio od lude žene po 500 evra da mu uplaćujemo. Ja imam prepiske gde je on tražio to od mene. Najveća greška moje majke i mene je to što smo dozvolil da upozna Željka. On je sve vređao i tebe Ivana i gledaoce. Naš odnos je takav da sam Jeleni čestitala Novu godinu i Božić, Ivanu nisam niti mi pada na pamet. Pa on decu ne viđa, a druge kometariše - rekla je Kulićeva.

Nakon kraće pauze Miljana je nastavila da komentariše Ivana.

- Ovde je i Bebica fan Ivana Marinkovića, što bi Bojana rekla "pu*ač ku*ca". On ima potrebu da nas "kanali". Ivan je prestao posle rođendana da se javlja. Nije se javio više dana, a onda je pričao laži o nama. Nije dokazao napolju da ga Željko interesuje, a moji su uvek pričali sve najlepše o njemu. Ja ću i te kako pričati ljudima o Ivanu, koji vređa Lakića zbog lošeg odnosa sa roditeljima, a on ne viđa decu. On vređa sve, pa i mene. On ne može da me demantuje - dodala je Miljana.

- Njega je najviše uvredilo to što je on lažni tata na dva fronta. Ja od svoje ćerke dobijam sve, a on nije dobio ni od koga. On ima seljački odbrambreni mehanizam da vređa žene da su kur*e. On mora da zna da se neke stvari ne rade za pare, da nije bitno to što je na "Pinku". On brani svoj ego i svoju sujetu, a ne sina - rekla je Žana.

- Radmili moram da odgovorim. Majka je dve godine u rijalitiju, samo ću to reći - rekao je Ivan.

- POzdrav za moju ćerku, a on ne mora da bude u odnosu sa Miljanom i Gocom, nego sa decom, to je bitnije. A on i ova njegova gospođa Prepodobna mati, glume ludilo - rekla je Žana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Elitaivan marinkovićmiljana kulić