NE MOGU DA KAŽEM DA JE ON DOBAR OTAC: Jelena Ilić progovorila o suprugu Ivanu Marinkoviću i njegovom odnosu sa decom (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima učesnica "Elite" Jelena Ilić prokomentarisala je sukob svog supruga Ivana Marinkovića i Miljane Kulić, sa kojom ima sina Željka.

- Ja se ne slažem sa tim i to što Ivan radi u tim odnosima, ja nikada nisam volela te sukobe. Ja se nadam da će to da se reši, da ima neku perspekitvu. Ja bih volela da se on i Miljana pomire, jer je ona majka njegovog deteta. Miljana je korektna prema meni. Njihve priče su različite, Ivanu je bilo lepo, a one kažu da se nije javljao i eto. Nastao je haos. Ja ne mogu da kažem da je Ivan dobar otac, a znam kakav je život vodio sve te godine i da je mnogo izgubio - rekla je Jelena i zaplakala.

- Jelena je sjajna, ona je bila fenomenalna prema Željku. Ona je vredna, radna, pažljiva, uredna, pedantna. Nisam znala da ona misli da je on loš otac, a ona je dobra žena - rekla je Miljana.

- Ti si toj ženi poželela da nema dete, go*naro jedna - rekao je Ivan.

- Ti si meni rekao "da Bog da mi se raspadne to što nosim u stomaku". On je mene tukao. Jeleni želim sve najbolje. Žena je toliko realna, i moram da je pitam jedno pitanje. Ivan je rekao da je zbog Jelene prestao da pije, a da li ti možeš da utičeš da on viđa svoje dete? - rekla je Kulićeva.

- Je l' ti znaš da ste tom nepotrebnom svađom napravile problem, one reči koje ste uputili jedno drugom, su napravile probleme. Tvoj intervju ili intervju tvoje majke je napravio problem - dodala je Jelena.

- Ovo poslednji put pričam. Dosta mi je ove priče - rekao je Marinković.

- Sedi, jedi go*na, ti me namerno provociraš da te uradim, pričao si da ja bijem dete, takva laž - dodala je Miljana.

- Mi smo jedne godine poslali poklon za Željka i Miljanu, i znaš da si se obradovala, a prošle godine se to desilo, i bilo je lepo i emotivno - rekla je Jelena.

- Ja sam prošle godine došao na gotovo, nisam znao da će ući Željko, ima pravo svako ovde da misli šta se desilo. Ja sam spreman na to da se ona kači na ovu temu - dodao je Ivan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

ElitaElita 7ivan marinkovićjelena ilićmiljana kulić