BIVŠA ZADRUGARKA POSTAJE PREDUZETNICA: Aleksandra Nikolić progovorila o poslovnim planovima posle rođenja deteta

Pobednica rijalitija "Zadruga 6" Aleksandra Nikolić odlučila je da pokrene sopstveni biznis i da zaposli radnike.

Aleksandra, koja je u sedmom mesecu trudnoće, kaže da će otvoriti frizerski salon čim se bude porodila i da postaje gazdarica.

- Otvaram salon čim se porodim i kada bebac malo poraste. Postajem gazdarica! Ulažem svoj novac u posao, niko mi ne pomaže. U salonu planiram da zaposlim radnike, jer ne mogu sama da radim. Upisala sam kurs i učim da radim nadogradnju kose. Imam završenu frizersku školu, odlučila sam da se usavršavam i radim na sebi. Pronašla sam sebe u frizeraju i to je nešto što me ispunjava - rekla je Aleksandra Nikolić i istakla da joj ništa ne pada teško iako je u sedmom mesecu trudnoće.

- Ono što znam da će mi doneti dobro nikada mi ne pada teško. Kada se umorim, edukatorka mi dozvoli da sednem, donese mi kafu, vodu i sve što je neophodno da se dobro osećam. U sedmom sam mesecu trudnoće, dobro sam, ali imam mučnine, što znači da će bebac imati kosu. Na edukaciji ostanem po ceo dan i vežbam. Esteta sam. Postoje lutke na kojima radim, a dolaze i mušterije, pa gledam. Počela sam da dovodim i svoje modele, ovih dana planiram da uradim nadogradnju sestri. Dobro se snalazim i kažu mi da sam izuzetno vešta - kaže Nikolićeva i dodaje da svakim svojim postupkom i odlukom pokopa zle jezike i dokaže suprotno od onoga što pričaju, a kako ističe, voli da radi i ne obazire se na neistine koje se o njoj plasiraju u medijima.

- Ljudi će uvek komentarisati, iznenadila bih se da ne čujem ništa loše o sebi. Pomislila bih da sa mnom nešto nije u redu. Vredna sam, želim da radim i otvorim salon, a sve što zacrtam na kraju i ostvarim. Odavno nisam deo rijalitija, trudim se da budem van svih priča, ali nekako me to ne zaobilazi. Konstantno me pominju, ali me ništa ne dotiče. Za dva meseca ću postati mama, mlada sam i ostvarena žena, ništa više mi od života nije potrebno. Renoviram stan, kupila sam auto, ništa mi ne fali.

Aleks kaže da nikada neće otkriti zašto su Filip Car i ona stavili tačku na ljubavnu priču.

- Ne bih nikada rekla zašto smo Filip i ja raskinuli. Šta god da se dogodilo između nas, bićemo u dobrim odnosima zbog deteta. Njemu niko ne može da bude preči od mene, niti meni od njega. Nismo se pomirili, ali smo u kontaktu.

Pobednica rijalitija "Zadruga 6" ističe da će Filipu dozvoliti da izgradi odnos sa detetom.

- Za nekoliko dana idem kod lekara, pa ću mu poslati ultrazvuk, jer ne želim da ga isključim iz bilo čega. Nisam sebična majka, pa da mislim da je dete samo moje. Neću braniti detetu kontakt sa ocem. Sve i da ostanemo razdvojeni, on će moći da bude tu.

Izvor: Informer.rs
Foto: alex_mima_official/Instagram

Aleksandra NikolićFilip CarZadruga