TEŠKO SAM PODNEO KRAJ: Filip Đukić progovorio o raskidu sa Paulom Hublin

Paula Hublin i Filip Đukić bili su na korak do braka, međutim, pre mesec dana stavili su tačku na svoju ljubavnu vezu, a Filip se sada prvi put oglasio i priznao šta je dovelo do kraha velike ljubavi.

- Sa Paulom mi je bila najbolja i najlepša veza, na stranu to što ne možemo da se poklopimo ni po karakteru, ni po pogledu na život. Ipak sam ja 11 godina stariji od nje. Drugi mentalitet, ona je iz Hrvatske, ja sam odavde. Sve je to odnelo maha i dovelo do raskida, ali veza kao veza, stvarno nam je bila lepa. Niko nije nikoga prevario. Nismo mogli da se poklopimo, to je najkraće i najlakše objašnjenje. Njoj se nije dopao Beograd zbog nekih stvari, ja nisam mogao da idem tamo jer mi je u Beogradu sve. Rastali smo se korektno. Nisam mogao da verujem na početku. Bilo mi je teško. Prošlo je mesec i po dana. Sada mi je lakše. Izmislio sam neke svoje terapije, tuširam se hladnim tušem svakog jutra. Ja sam ostao u tom stanu koji smo iznajmili, ona se vratila u Zagreb. Tako da, normalno je da je se setim u tom stanu. Gledam krevet, gledam stvari, gledam psa, čak je i miris ostao... Ali mi je drago jer sam onda morao odmah da se suočim - otkrio je Đukić.

Podsetimo, Paula je rekla da će zauvek voleti Filipa, ali da do pomirenja neće doći. Tada je istakla i da joj je potrebno da bude sama.

Izvor: Srbija danas
Foto: paula_hublin/Instagram

filip djukicPaula Hublinraskid