Pašeko: Delije verujte u nas!

Brazilac, pratio je dešavanja u klubu kao i igre svojih saigrača, pa već dosta zna o stilu igre koji forsira Robert Proseinečki.


"Svestan sam da se od mene mnogo očekuje i obećavam navijačima da ću naporno raditi kako bih što pre konkurisao za tim. Ne znam da li će to biti za mesec, dva, ili više. Znam samo da ću, kada za to dođe momenat, biti sto odsto spreman. Vratio sam se iz Brazila i zbog toga da bih gledao Zvezdine utakmice. Sviđa mi se ono što sam video i voleo bih da što pre budem deo toga i da na terenu doživim atmosferu Marakane i sjajnu podršku naših navijača. Zvezdinoj fenomenalnoj publici želim da poručim da i dalje bude uz nas, jer imamo kvalitet da budemo šampioni. Uradiću sve što je u mojoj moći da pomognem na tom putu, samo neka nastave da veruju u nas."

Naravno kao i svakom strancu bitno mu je prisustvo porodice, prilagođavanje na vremenske uslove i pomoć saigrača u komunikaciji.

"Bilo mi je teško kada sam bio u Beogradu bez porodice. Provodio sam mnogo vremena na internetu kako bih razgovarao sa suprugom. Sada je mnogo lakše, ona i sin su tu, a slobodno vreme provodim i s Kaduom, Saviom, Mezengom. Ponekad odemo do Ušća, baš smo pre nekoliko dana bili tamo na ručku, u jednom odličnom restoranu. Sviđa mi se Beograd i ne smeta mi što je klima drugačija nego u Brazilu. Mnogo je hladnije nego kod kuće, ali je lepo"

Izvor: mojacrvenazvezda.net

fk crvena zvezdavinisijus pašeko