INSISTIRAĆU DA DETE NOSI MOJE PREZIME: Filip Car progovorio o trudnoći bivše verenice Aleksandre Nikolić i iščekivanju da postane otac

Bivši učesnici rijaliti programa "Zadruga" Aleksandra Nikolić i Filip Car čekaju prvo dete, ali po ko zna koji put raskinuli su svoju vezu, te će se, kako sada stoje stvari o svemu pitati isključivo majka.

Car je sada prvi put na svom TikToku progovorio o prezimenu deteta, ali i imenu, koje su prvo zajedno smišljali, ali je sada objasnio da ne zna za koje će se ime odlučiti njegova bivša partnerka.

- Da li će dete nositi tvoje prezime i da li ćeš učestvovati u davanju imena? - glasilo je pitanje jednog pratioca.

- Ja mislim da bi dete trebalo da nosi moje prezime i da je moje prezime samo po sebi toliko lepo, prepoznatljivo i posebno. Naravno da ću insistirati da dete nosi moje prezime. Ako Aleksandra ne bude htela da dete nosi moje prezime, neka nosi njeno, pa kasnije, kada dete poraste, neka odluči čije želi. Eventualno može imati i od mame i od tate - rekao je bivši zadrugar.

Car se dotakao i imena za ćerkicu, te je istakao da ukoliko Aleksandra odluči neka joj da ime i po svojoj majci, Spomenka.

- Naravno da mislim da ću učestvovati u davanju imena. Video sam da je zadnji put Aleksandra rekla da će ona dati ime. Probaću nekako da joj kažem da se zajedno dogovorimo. Bilo je nekoliko imena koja su se svidela i meni i njoj, ali voleo bih da učestvujem u davanju imena. I ako ne budem učestvovao, neka je ono živo i zdravo. Ako hoće neka da ime Spomenka, samo da je živa i zdrava, kakvo god ime joj da nebitno.

Izvor: Blic.rs
Foto: filip_car_capo_ck/Instagram

Aleksandra NikolićFilip CarZadruga