OBOJE SMO BILI ZAUZETI, ALI SMO "KLIKNULI" NA PRVU I ZALJUBILI SE: Sara Jo otkrila kako je počela njena veza sa Žigom Sotlarom

U emisiji "Premijera - Vikend Specijal" pop pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo progovorila je o svom privatnom životu, ali i padu na novogodišnjem koncertu u Beogradu o kojem i dalje svi pričaju.

Pevačica je već dve godine u vezi sa slovenačkim igračem Žigom Sotlarom, a varnice među njima su se "rasplamsale" još dok su bili u drugim vezama.

- Mislim da je ljudima jasno koliko se volimo. Žiga i ja smo ušli u tu vezu koja je posebna... Uživamo i ne žuri nam se da to dižemo na viši nivo, u smislu venčanja. Mi sada gradimo karijere i to nam je najbitnije. On živi u Ljubljani, ali je više u Beogradu. Bitno da se mi volimo, ostalo ćemo polako... Bitno je da savršeno funkcionišemo - rekla je Sara i dodala:

- Oboje smo "kliknuli" na prvu! Osetili smo posebnu energiju, ali on je bio u vezi, bila sma i ja... Kad smo završili te veze, onda smo se "našli".

Pevačica je postala viralana na drštvenim mrežama kada se tamo proširio njen pad na novogodišnjem koncertu u Beogradu. Ona je sada rekla da je video postao popularan i u svetu, te da je nakon toga dobila mnogobrojne ponude za saradnju. Evo kako se oseća sada:

- Jako me bolelo kad sam pala. Ja sam to sve olako shvatila, pod adrenalinom, bukvalno sam odmah ustala i nastavila da pevam. Pala sam na obe ruke... Kada je počela ruka da mi se hladi, tek sam tada počela da osećam da se nešto dešava. Imala sam do pre nekoliko dana modricu na kolenu, ali dobro, sada je prošlo - rekla je Sara.

Izvor: Pink.rs
Foto: sarajoofficial/Instagram

ljubavna vezasara josara jovanovićtop_sliderŽiga Sotlar