JAKO SI LABILAN, POČINJEM DA SE "HLADIM": Veza Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša na klimavim nogama (VIDEO)

Tokom žurke na rijaliti imanju u Šimanovcima učesnici "Elite" Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša razgovarali su o svojoj ljubavnoj vezi.

Pevačica i reper zaključili su da im je veza na klimavim nogama, te da su počeli da se "hlade" jedno od drugog. Ša je počeo da ljubomoriše zbog drugih muškaraca.

- Ti si rekao da si počeo da se "hladiš". Na šta to liči? - rekla je Miona.

- Pa jesam, "hladim" se, ja imam tako te momente toplo-hladno zato što mi stalno zvocaš i je*eš me u mozak - odgovorio je Aleksić.

- Ti meni govoriš ako uradim to i to, da ćeš da odeš. Meni ne treba neko ko će da me ucenjuje i da moram da dokazujem nešto. Posle svakih 10-15 dana ponovo ista priča i sve konstantno isto. Ja ne znam šta hoćeš ovde, stalno sam uz tebe, rekla sam ti sto puta da te volim, šta hoćeš više. Ti si toliko labilan da imaš toliko stanja za par sati. Se*em ti se u to tvoje ali - rekla je pevačica.

- Ja tebe posmatram da si moja za ceo život, ne ulazim u vezu kao klinac na kratko, ja uvek gledam da budem u dugoročnom odnosu. Ja ne sumnjam u tvoju ljubav, samo treba malo više da mi se posvetiš, da me ljubiš i grliš više. Ako je neko posvećen u ovom odnosu onda sam to ja, kao i u svakom - priznao je Nenad.

- Koji par se za stolom toliko grli i ljubi kao mi, sve pada u vodu kad tako lažeš da se svi vole više nego mi. Evo sad, Boga mi, mislim da se za*ebavaš sa mnom. Ti sad mene ložiš i bacaš mi fore. Je l' ti sad tvrdiš da sam gledala u nekoga? - rekla je Jovanovićeva.

- Ja vidim ono što hoću da vidim i te kako, ne vidim ništa loše, ništa apsolutno. Bolje idi igraj tamo sa ukućanima i pokazuj im se. Ja tebi i da kažem nešto da mi se ne sviđa, ti bi to obukla - rekao je Ša.

- Ja jesam malo hladna, ako ti to ne odgovara, produži dalje, kao što sam se ja prilagodila tvojim bubicama, tako ti prihvati mene. Ja ljubav pokazujem drugačije od tebe - rekla je Miona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

ElitaElita 7Miona Jovanovićnenad aleksić šaša