Samsung Galaxy AI - Nova era mobilnih telefona stigla i u Srbiju!

Beogradski Sava Centar je sinoć, uz pesme Bajage i instruktora, bio mesto značajnog događaja za tržište mobilnih telefona – predstavljena je dugo očekivana Samsung Galaxy S24 serija!

Uz oduševljenje gostiju, koji su prvi na domaćem tržištu imali priliku da isprobaju ove inovativne uređaje, čini se da je Galaxy S24 serija spremna da nas uvuče u potpuno novu eru mobilnih telefona. A šta je ono što je izazvalo toliku pažnju?

Ovaj AI pojačava skoro svako iskustvo na Galaxy S24 seriji, od postavljanja novog standarda za pretragu koji će promeniti način na koji korisnici Galaxy uređaja otkrivaju svet oko sebe, preko maksimalnog uzdizanja kreativne slobode pomoću Galaxy ProVisual Engine-a, do komunikacije bez prepreka sa inteligentnim prevodom teksta i poziva.

Ako ste ikada želeli da zabeležite svoje najbolje trenutke na originalan način, ovo je vaša prilika!

Foto: Promo

- Pre tačno dve nedelje u San Hoseu smo predstavili budućnost telekomunikacija u vidu naše nove S24 serije uređaja, ali i Galaxy AI-a. Ovim jedinstvenim spojem hardvera i softvera ponovno smo podigli lestvicu inovacija i na tržište doneli novo i jedinstveno korisničko iskustvo potpomognuto veštačkom inteligencijom - rekao je Pavle Zobundžija, direktor sektora mobilnih komunikacija u Samsung Electronics Adriatic i predstavio zvezde večeri - Samsung Galaxy S24, Galaxy S24+ i Galaxy S24 Ultra.

Na promociji je istaknuto da je ovo početak treće etape mobilnih telefona. Prva je bila početak korišćenja interneta na pametnim telefonima, druga etapa bila je ugrađivanje vrhunskih sistema kamera, a Samsung Galaxy S24 pokreće treću etapu, a to je etapa veštačke inteligencije na mobilnim telefonima.

Veče puno uzbuđenja završeno je sa porukama da, uz pomoć veštačke inteligencije, ljudi imaju moć da transformišu budućnost na bolje. Sada, više nego ikada, svet je doslovno u vašim rukama!

Više o ovim uređajima možete naći na linkovima:

https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s24-ultra/

https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s24/

Izvor: Promo
Foto: Promo

mobilni telefonsamsungSamsung Galaxy AISamsung Galaxy S24 serija