POSLE SINOVA, ŽELIM DA DOBIJEMO I JEDNU ĆERKU: Veljko Ražnatović progovorio o deci, porodici i planovima za budućnost

Veljko Ražnatović, bokser i sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, progovorio je o svojoj sportskoj karijeri, porodici, planovima i željama u budućnosti.

- Kad se spremam za meč, ništa mi ne pada teško. Treniram dva puta dnevno. Nekako mi se sve sklopilo u životu. Ne izlazim i posvećen sam samo treningu i porodici. Oduvek sam imao strast za takmičenjem. Trenirao sam sve sportove, ali sam se opredelio za boks! Ovaj sport od nestašnog dečaka napravi razumnog čoveka. To je neki ventil za nas koji će nas smiriti. Imao sam kratak fitilj, ispade koje sada nemam. Boks te nauči životu i kroz boks naučiš da živiš - rekao je on i dodao:

- Ja bih voleo da, svojim primerom, kada se ostvarim kako želim, da nateram mlade ljude da se okrenu ovom sportu. Niko ne treba da se ugleda na mene kao mene, ja imam hiljadu mana, ali treba da se ugleda na to što želim da postignem i ostvarim... što sam privržen porodici, sportu... - rekao je on i otkrio kakva ga muzika opušta u toku treninga.

- Slušam crkvenu muzike, srpsku patriotsku muziku, uz to volim da treniram. Mada volim i rep, modernu muziku.... svuda se snalazim, ali patriotska srpska muzika budi u meni ono najbolje.

Veljko je progovorio i o porodici, deci, prinovi, ali i o bremenu slavnih roditelja koje nosi odmalena.

- Ja živim sada u Titelu. Ovde sam dok se spremam za takmičenja. Vraćam se u svoje selo, mene grad više videti neće - rekao je Ražnatović i dodao:

- Maštao sam oduvek da imama dva sina, ovo treće dete je samo plus. Nadam se sada i jednoj devojčici, posle sinova - rekao je Veljko i progovorio o slavi i popularnosti koju je imao i pre uspeha u sportu:

- Ja sam već na početku karijere dobio tu pažnju zbog majke i oca... Možda mi je pomoglo, ali i odmoglo, jer sam se suočavao sa raznim predsaudama. Da sam tek sada, samostalno dobio tu pažnju, mnogo bi manje ljudi bilo ljubomorno, više bi mi podršku prižali. Sada mislim da mi je ta pažnja više odmogla nego pomogla.

Izvor: Pink.rs
Foto: ac3isb4ck/Instagram

Bogdana Ražnatovićsvetlana ražnatovićtop_sliderveljko ražnatović