HAOS U BELOJ KUĆI: Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša u novom ljubavnom sukobu, pljuštale uvrede i psovke (VIDEO)

Tokom žurke na rijaliti imanju u Šimanovcima Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša ušli su u žestok sukob.

Reper je u pušionici urlao na Mionu. Sve vreme su pljuštale uvrede, a Ša je razbio nešto o pod i poput munje odleteo u garderober.

Aleksić je nastavio da drami i urla u garderoberu, a onda je ugledao Mionu Jovanović i nastavio da viče.

- Hoćeš meni da se muvaš s nekim, pi*ko smrdljiva?! M*š - urlao je Ša.

- Dođi ovamo, nemoj da se ponašaš kao kreten - rekla je Miona.

Nenad je potom uleteo u spavaću sobu i totalno je pobesneo kada je ugledao Jovanovićevu kako se posle svađe sa njim sprema za tuširanje, te ju je i zbog toga napao.

- Šta, sada ideš da se tuširaš?! Kur*c te boli! Je l' te kur*c boli?! Je l' si htela ovo?! Ti ćeš meni da pretiš da ćeš da blejiš s nekim - vikao je Aleksić.

- Stani - ponavljala je Miona.

- Je l' ti je to poenta?! Pitam te lepo - vikao je Ša.

Miona je bila u totalnom šoku nakon Nenadovog haosa. Pevačica je izjavila da smatra da je on opasan bolesnik i misli da je nije kriva za njegovo stanje.

- Brate, je l' moguće ovo, ja sam pukla već pet puta kad mi govori da nađem nekog klinca i ja rekla naći ću onako iz sprdnje, on počeo da ludi u tom trenutku. Daj bre, brate, neka me pusti više na miru - rekla je Jovanovićeva.

- On meni da kaže "idi nađi nekoga" i ja posle stotog puta kažem "naći ću", on počeo da lupa. Znaš kako me je izvređao, sve najgore, potrudiću se da ne uzmem to k srcu pošto su sve teške optužbe. Najnormalnije smo pričaki i nismo imali problem, samo odjednom je prebacio i krenuo da me vređa zbog sitnice. Ja ne znam šta je sa ovim čovekom. Ništa se nije desilo kad vam kažem, on je opasan bolesnik - odbrusila je Miona.

- Nije devojka ništa uradila, on je istripovao neke stvari i sad je u afektu skroz izludeo. Popio je sigurno malo više - rekao je Marko Đedović.

- Sad ako je budala ima da ga odvedu u zatvor. Obe kutije je polomio lik, skroz je izludeo a ja mu ništa nisam rekla. Odgovorila jednom na tih njegovih deset podbadanja, totalno debilno, sad će da se izvinjava sutra kad dođe sebi, već ga znam unapred. Ne možeš svojoj devojci da govoriš deset puta "idi nađi nekog drugog, ako ti ne odgovaram" - dodala je Miona.

Nenad i Miona nastavili su svoj sukob u pabu.

- Boli je kur*c! Šta je bre problem, ženo?! - urlao je Aleksić.

- To si mi rekao 17 puta - rekla je Miona.

- Smrdušo jedna smrdljiva - rekao je Ša.

- Na šta tebi liči da ti meni kažeš to?! Moj dečko me savetuje da ako mi ne odgovara, da idem. Ja sada kapiram da ti smeta sve, nesiguran je u sebe pa zato ovo priča - rekla je Jovanovićeva.

- Traži razlog da se javi nekome dok se sa mnom svađa - rekao je Nenad.

- Ti si psihijatrija, lažeš kao pas! - rekla je Miona.

- Jedi bre gov*a! To onom tvom retardu koji te je maltretirao! - rekao je Ša.

- Ti me maltretiraš! - rekla je pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

ElitaElita 7Miona Jovanovićnenad aleksić ša