Otvoren "Festival ljubavi" na platou ispred "Promenade"

Uz tradicionalno puštanje balona i pesmu "Love is in the air" u izvođenju benda "Frka" iz Bačkog Petrovca, sinoć je na platou ispred TC "Promenada" otvoren "Festival ljubavi". Veliki broj posetilaca uživao je u dobroj muzici i toploj februarskoj večeri.

Sugrađani su poneli sa sobom dobro raspoloženje i primerak SkiYu magazina, najluksuznijeg regionalnog časopisa o skijanju, namenjenom skijaškoj populaciji, ljubiteljima planina, te onima koji su intrigirani ponudom skijaških centara zemalja bivše Jugoslavije.

Udruženje građana "Petrovaradin Media" i kompanija "Color Media Communications" uz institucionalnu podršku Grada Novog Sada tradicionalno organizuju "Festival ljubavi", koji će se održati na platou ispred TC "Promenada" od 7. do 24. februara 2024. godine.

Pored kućica koje će prodavati hranu, slatkiše, vino, poklone za Dan zaljubljenih i Dan žena, kao i suvenire, na festivalu će se nalaziti i photo pointi, poput - Krila anđela, Love Gate, Kissing Point i brojne druge aktivacije.

Na centralnoj bini biće organizovan bogat muzički program, a brojne aktivacije održaće se na samom platou, ali i mnogim drugim lokacijama u Novom Sadu - Tura kroz ljubavnu istoriju Novog Sada, Love Classic Movie Marathon, Dog Show...

Ove godine na centralnom platou posetioci će biti u prilici da uživaju i u novom segmentu festivala - "Winter Wonderland" mestu celodnevne zabave.

Više o programu festivala: http://communications.rs/love2024/

Foto: Mladen Sekulić

aktivacijebend Frkacolor media communicationsfestival ljubavigrad novi sadphoto pointitc promenadaUdruženje građana Petrovaradin mediaWinter Wonderland