HOĆEŠ DA TI NABRAJAM S KIM SI SVE BILA? Marko Janjušević Janjuš žestoko udario na moral izabranice Aneli Ahmić (VIDEO)

Učesnici "Elite" Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš prethodne noći žestoko su se sukobili. Razlog tome bio je način na koji Ahmićeva prebacuje stvari bivšem košarkašu bez razloga.

Aneli se pravdala ističući da je sve izrečeno bilo u revoltu, dok je Janjuš istakao da nema razloga za svađu jer se oseća bolje i da kada je njoj teško, on to ne prebacuje. Kako se sukob nije smirivao, Janjuš se osvrnuo na stvari iz Aneline prošlosti koje ipak nije želeo da ih otkrije pred kamerama.

- Je l' hoćeš da ti nabrajam s kim si sve bila? Hoćeš da ti nabrajam od kako si izbacila si*etine šta radiš? Ja nemam sitnice da mi ti zameraš. Prećutiš neke stvari, ali nemoj da mi zameraš to što sam uradio - rekao je Janjuš.

- Malo sam bolje i nema razloga da se svađamo, ja kad je tebi teško, ja to tebi ne prebacujem - dodao je Janjušević.

- Malopre si komentarisao nešto što uopšte veze sa vezom nema, to me je samo izrevoltiralo - rekla je Aneli.

Sukob između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić izazvao je brojne reakcije među učesnicima "Elite" i gledaocima. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o ovom incidentu, a polemike su se vodile o tome šta je tačno izazvalo ovakav sukob i kako će se odraziti na dalji tok događaja u rijalitiju.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Aneli AhmićElitaElita 7marko janjusevic janjus