STIŽU RODE: Milan Dinčić Dinča sa suprugom Jelenom čeka treće dete

Milan Dinčić Dinča već godinama je u srećnoj bračnoj zajednici sa suprugom Jelenom, sa kojom ima dvoje dece - ćerku Mitru i sina Vukana, a kako pišu domaći mediji, na putu je i njihovo treće dete.

Dinča je već ranije najavljivao da planiraju i treću bebu, te je ova vest došla kao velika sreća u njihovu porodicu. Kao što je poznato, pevač i njegova supruga pokrenuli su i biznis - otvorili su privatan vrtić u naselju u Beogradu u kom žive, a kojim se bavila Jelena.

Međutim, kada je saznala da je u drugom stanju, Jelena je odlučila da uspori sa obavezama oko posla i da se povuče, pa je tako Dinča taj koji je sve to preuzeo na sebe. Pored toga, on se više posvetio i porodici, kako bi pomogao supruzi oko starije dece, te je smanjio i broj nastupa da bi bio uz njih.

Dinča je za "24sedam.rs" potvrdio lepe vesti.

- Jeste, hvala Bogu! Biće uskoro - rekao je pevač, ali nije želeo da otkriva pol bebe, potvrđujući da je Jelenina trudnoća poodmakla.

Kako je rekao, ime za bebu nisu smislili, niti su pripremili sve za prinovu, ali ističe da im je najbitnija radost, a ono što je najvažnije jeste da se Jelena dobro oseća.

Dinča se, kao što je poznato, proslavio u "Zvezdama Granda", pa je na taj način dobio veliku reklamu i dosta posla. Međutim, kako je i sam izjavio, sve ono što je pratilo njegov posao bilo mu je interesantno dok je bio mlađi, što danas nije slučaj.

Nakon rođenja ćerke Mitre i sina Vukana, pevač je rešio da uspori i da se posveti porodici i privatnom biznisu, što je uključivalo pomenuti vrtić, ali i jedan lokal brze hrane.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: _jelena_dincic/Instagram

dinčajelena dinčić.milan dinčić dinčaMitra Dinčićtop_slidertreće detetrudnoćavukan dinčićzvezde granda