NEZREO JE, SEJE DECU NA SVE STRANE: Marija Kulić ne odobrava vezu ćerke Miljane sa Darjanom Radumirovićem

Miljana Kulić izazvala je pravu pometnju svojim povratkom u "Elitu", a jedan od onih koji je bio najradosniji što ju je ugledao, bio je Darjan Radumirović. Njih dvoje bili su sve bliži iz dana u dan, te su nagađanja o njihovim emocijama postala sve glasnija.

Dan zaljubljenih bio je ključan da pokažu šta osećaju jedno prema drugom, a nju je oborilo s nogu to što je za nju spremio specijalno iznenađenje, te je načinila prvi korak i došlo je do ozvaničenja veze. Mediji su kontaktirali njenu majku Mariju Kulić, koja je dala sud o novonastaloj situaciji.

Marija je prvo dala svoj sud o Miljaninom nastupu na održanoj "Elitoviziji".

- Jako mi se dopala. Bila je jako nasmejana, raspoložena i potrudila se.

Miljanina majka otkrila je da li njena naslednica ima njen blagoslov, kada je reč o vezi sa Darjanom.

- Od zeta nema ništa. Miljana je karta za boravak i planiranje ulaska u narednu sezonu, svakom njenom rijaliti partneru do sad bila. Nemam ništa protiv toga da vreme provode zajedno, ali dalje od toga ne dolazi u obzir. Svi partneri od nje gledaju da izvuku neku korist. Ne mislim da je on loš, ali ne znam zbog čega su odmah ušli u vezu. Možda su želeli da daju do znanja bivšim partnerima da više nisu slobodni. Meni se ne dopada jer iznosi prljav veš o Sneži, zbog toga smatram da ga ni Miljana ne shvata ozbiljno. On je živeo sa njom i to treba da se poštuje. To iznošenje prljavog veša je za mene strašno, ogavno i odvratno. Ne smatram to trajnim. Seje decu na sve strane i to je strašno. Ima skoro četrdeset godina, a ne zna kome je napravio dete. Ne deluje mi kao da je sasvim zreo za svoje godine.

Marija se potom osvrnula na žestok sukob svoje naslednice koji je imala sa Ivanom Marinkovićem, te je otkrila kako gleda na to.

- Da Ivan onako skoči zbog para? Dinara jednog nije dao Željku, to mi je strašno. Ogavan i odvratan mi je postao. Jedan kockar i uličar. Ne pije više, to je činjenica, ali ima on mnogo drugih mana. Ivan govori Anđelu da nema ništa na svoje ime, a prvi nema vrata na garderoberu. Vlaga na plafonu. On nema džezvu za kafu u stanu. On je našao da govori ko šta ima na svoje ime. Pred sobom ne vidi slamku, a pred drugima vidi gredu. Ivan sad radi sve kako bi čuli ljudi da on navodno brine za Željka i pita Miljanu za njega. On u životu nije kupio Željku ništa, došao mu je na rođendan kao komšija da je došao. Obećao je da će Željka voditi na more, pa je odveo Jelenu. On je običan kockar.

Izvor: Pink.rs
Foto: marijakulic_mtaz/Instagram

Darjan RadumirovićElitamarija kulićmiljana kulić