LEČILA SAM SE OD ALKOHOLIZMA: Nadežda Biljić progovorila o borbi sa porokom i privatnom životu

Pevačica Nadežda Biljić ispričala je da joj je porodica bila najveća podrška u najtežim momentima, kao i da je godinu dana išla na psihoterapiju kako bi se izlečila od poroka.

Folkerka je ispričala sve o svom velikom poroku i objasnila kako je uz stručnu pomoć stavila tačku na alkohol i opijanje.

- Pre pevanja sam se bavila odbojkom, ali me sport nije preterano interesovao. Više mi je prijala kafana nego teren - rekla je Biljićeva i dodala da nije umela da se kontroliše:

- Ja ne umem da pijem i jednostavno nisam znala za meru. Nikada nisam bila pijana, ali kada sednem i počnem, uvek bih "prepila"... Podršku sam imala od porodice i zajedno smo išli na psihoterapiju dobrih godinu dana. Ispostavilo se da nije bio problem samo u alkoholu, već da sam ja vrlo anksiozna i plašljiva, iako ponekad delujem sasvim drugačije. Žestoko piće je sada iza mene i već pet godina nisam popila nijednu kap alkohola.

Iako s manekenom Tomom Panićem nije u formalnom braku, Nadežda ga zove svojim suprugom, a pored toga on je i njen menadžer. Popularna pevačica, koja je svog životnog saputnika upoznala u rijalitiju, kaže da nije verovala da će s njim imati ljubav i dete.

- Bila sam ubeđena da se neću udati i da neću imati dete. Prevrtala sam očima kada sam prvi put videla Tomu. Rekla sam Zorici Marković da s takvim ne bih bila ni dva minuta. Posle me je zaveo, a možda i ja njega - rekla je Biljićeva i naglasila da je njihov odnos postao prava ljubav:

- Kod mene i Tome je u pitanju čista i prava ljubav, a smatram da je temelj braka i veze iskreno prijateljstvo. Naravno da je tu važna i strast i ja ću se kao žena truditi da ona nikada ne iščezne iz našeg odnosa.

Nadežda se osvrnula i na svoje učešće u rijaliti programu "Zadruga" i progovorila o novcu koji je tamo zaradila, ali i o mogućnosti da se ponovo pojavi u ovom TV formatu.

- O honoraru ne mogu da govorim, ali u mom slučaju novac koji sam tamo zaradila nije bio reprezentativan. U rijaliti bih ponovo ušla samo utorkom uveče da tamo pevam - rekla je pevačica, koja će uskoro izdati svoj prvi muzički album.

Izvor: Informer.rs
Foto: nadezda_biljic_official/Instagram

alkoholizamnadezda biljićtoma panictop_sliderZadruga