JEDVA ČEKAM DA POSTANEM MAJKA: Nakon vesti da je u petom mesecu trudnoće, oglasila se Katarina Živković

Pevačica Katarina Kaća Živković navodno je u drugom stanju.

Kako navodi izvor za "Telegraf.rs", Katarina je u 5. mesecu trudnoće, a ona se tim povodom sada oglasila.

Katarina, za pomenuti portal, nije ni potvrdila ovu vest, već je istakla da kada se to bude desilo neće kriti i sa svima će podeliti.

- I vrapci na grani znaju da ja svoj privatni život čuvam od očiju javnosti godinama unazad i ne vidim ni jedan razlog da tako ne ostane i ubuduće. Sa druge strane, nikada nisam krila da jedva čekam da postanem mama i da je to moja najveća životna želja - istakla je folkerka i dodala:

- Sada jedino mogu da vam obećam da kada se to bude desilo, neću kriti, već ću sa svima vama podeliti najradosniju vest.

Inače, Kaća se pre dva dana pojavila na promociji albuma pevača Mirze Selimovića u Beogradu, a stomak je uspela da sakrije od svih.

Kaća je za ovu priliku obukla crni šorts i crni sako, a preko je navukla široku bundu koja je savršeno sakrila sve ono što je pevačica želela.

Inače, Katarina je nedavno istakla da je već dugo u vezi sa muškarcem kog ne želi da predstavi javno, a romansa je i te kako ozbiljna.

- Zaljubljena sam i ljubav mi je uzvraćena od strane jednog divnog muškarca, za kog slobodno mogu da kažem da je ljubav mog života, da je moja podrška, da je moj mentor - rekla je tada Živkovićeva.

Izvor: Blic.rs/Telegraf.rs
Foto: katarina_zivkovic_official/Instagram

katarina živkovićtop_slidertrudnoćazvezde granda