ŽAO MI JE ŠTO NEMAM VIŠE PRIJATELJA: Ivana Nikolić iskreno o privatnom životu i muzičkoj karijeri

Atraktivna pop pevačica, plesačica i bivša članica grupe "Hurricane", Ivana Bum Nikolić, otkrila je da nije okružena ljudima od poverenja, te da je, otkako se preselila u Beograd, ostala i bez drugova i drugarica.

- Živela sam u Nišu, a kada sam se preselila u Beograd i počela da radim, više nisam imala vremena da održavam kontakte. U Nišu sam se osam godina bavila plesom i iz tog perioda imam dve drugarice. Ipak, najduže se družim sa Miroslavom Žikićem, modelom, koji je sada u Berlinu i to je to - kaže Ivana i naglašava da nije sigurna da li su joj prijateljstva sa ženama pucala zbog ljubomore, ali seća se dešavanja kada je uplovila u javni svet i na muzičku scenu:

- Ne znam da li su žene bile ljubomorne na mene, ali neke drugarice koje su mi značile prestale su da se javljaju kad sam došla u Beograd i kada sam ušla u grupu. Nijedna da se javi, da prokomentariše grupu, nas, mene, pesmu "Favorito", koja se tada pojavila i bila veliki hit... Na karijernom putu izgubila sam mnogo prijatelja, ali to izgleda tako mora i to je proces sazrevanja.

Pevačica, koja je često na meti kritika da se uz pomoć estetskih hirurga mnogo promenila, dotakla se i svojih operacija.

- Sebi nikada nisam bila ružna. Nemam problem da pričam o operacijama i kažem da sam uradila grudi i smanjila nos. Želela sam da bude manji na kameri i to sam korigovala. Nisam nigde preterala da bih sada molila Boga da mi se sve vrati na staro. Uradila sam na sebi ono što sam htela i sada je moj fokus na treninzima i zdravoj ishrani - objašnjava Nikolićeva.

Gde je fizički izgled, tu je i pitanje emotivnog statusa, a Ivana kaže da je već duži period solo-igračica.

- Muškarci definitivno imaju neki problem sa mnom. Duže vreme sam solo i taj problem moram da rešim - kaže Nikolićeva kroz smeh i dodaje:

- Nemam problem u vezi sa tim zašto su mi veze pucale. Padam na sitnice, ali zbog njih i napuštam ljubavni odnos. Najlepše ljubavi su mi se, ipak, dešavale neplanirano. Nijedan moj bivši dečko nije bio deo javnog sveta, svaki mi je bio poseban i sa svakim mi je bilo lepo.

Ivana Bum Nikolić govorila je i o razlozima raspada ženskog trojca "Hurricane", u kome je i postala poznata širokim narodnim masama.

- Pet godina smo bile zajedno i prirodno je da je svaka poželela da bude solo-izvođač. Nekad mi je teško i u sopstvenoj koži, a kamoli sa još dve žene?! Karijera nam je bila na vrhuncu kada smo se rastale, a govorilo se da posle grupe od mene ništa neće biti. Ipak, dobro se kotiram kod publike i ljudi se vraćaju na moje nastupe - kaže Nikolićeva.

Izvor: Informer.rs
Foto: ivana_boom_nikolic/Instagram

Hurricaneivana nikolićmuzička karijeratop_slider