MOBI BANKA: Keš kredit za refinansiranje uz uvek fiksnu kamatnu stopu

Mobi Banka predstavlja novi Keš kredit za refinansiranje uz mogućnost uzimanja dodatnog keša sa fiksnom kamatnom stopom od 9,95%, za sve iznose od 1.000.001 do 3.500.000 RSD. Kredit se odnosi na većinski eksterno refinansiranje.

Ovom ponudom Mobi Banka još jednom potvrđuje potpunu transparentnost u pružanju finansijskih usluga: refinansiranje obaveza ili kreditnih proizvoda bez skrivenih troškova gde je nominalna kamatna stopa jednaka efektivnoj kamatnoj stopi. To znači da ne postoje nikakvi dodatni troškovi u postupku odobrenja ili tokom otplate kredita.

- Kao pouzdani finansijski partner naših korisnika, kreirali smo ovu ponudu kako bismo im omogućili da na jednostavan način reše svoje finansijske obaveze uz mogućnost da uzmu dodatni keš, kao i da im pružimo priliku za nove, bolje početke uz naše kredite za refinansiranje - izjavio je Aleksandar Smiljković, Izvršni direktor za proizvode Mobi Banke.

Kako bi refinansiranje bilo što jednostavnije, Banka će preuzeti svu komunikaciju sa bankom čiji kredit ili druge obaveze korisnik želi da refinansira. Svi novi korisnici Mobi Banke mogu da podnesu zahtev za kredit vrlo jednostavno, uz pomoć kreditnih savetnika Banke u Yettel poslovnicama, uz otvaranje tekućeg računa bez troškova održavanja. Za postojeće korisnike proces je još jednostavniji: mogu podneti zahtev za kredit onlajn, na sajtu Banke.

Detalji ponude se nalaze na sajtu Mobi Banke, a ukoliko vam je potrebna pomoć prilikom apliciranja za kredit, možete pozvati Kontakt centar Mobi Banke na 063/9005 ili iskoristiti opciju za čet sa operaterom u okviru veb aplikacije.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Aleksandar Smiljkovićfiksna kamatna stopakeš kredit za refinansiranjeMobi banka