SRAM JE BILO, IZNOSI NAŠU NAJDUBLJU INTIMU: Nakon što je Aneli Ahmić otkrila da sumnja da je njen bivši suprug bio u vezi sa svojim advokatom, oglasio se Asmin Durdžić

Asmin Durdžić, bivši partner učesnice "Elite" Aneli Ahmić, oglasio se prvi put nakon što ga je bivša javno optužila da voli i muškarce.

Naime, Aneli je posle video-poziva koji je imala sa sestrom Sitom razgovarala s Markom Đedovićem, sa kojim je podelila najdublju intimu iz bračnog kreveta. Naime, ona je obelodanila Asminove fetiše, zbog čega je dugo sumnjala da je biseksualac, a takođe izrazila je sumnju da je Durdžić imao tajnu aferu sa svojim advokatom, koji je inače homoseksualac.

Durdžić je odgovorio na Aneline tvrdnje.

- Advokat o kojem dotična priča je suvlasnik mog holdinga 25%. Ona to dobro zna i treba da je bude sramota, jer mene kao oca svog deteta etiketira kao biseksualca i iznosi našu najdublju intimu. Ja je neću ponižavati i vređati jer nemam razloga za to, niti me izrečene nebuloze dotiču. Ostaću gospodin i reći činjenicu - uživao sam u velikoj ljubavi sa najpoželjnijom ženom na našim prostorima i to dovoljno govori o mojoj muškosti i ukusu za žene, kao i o tome da sam isključivo naklonjen lepim i zgodnim damama. Sve ostalo su gluposti i nebuloze - poručuje Asmin i dodaje:

- Kada su svi argumenti protiv mene potrošeni, udara se najniže. To je sve što imam da poručim u vezi sa izjavama majke svog deteta koju ne želim da ponižavam i vređam samo iz tog razloga.

Izvor: Pink.rs
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Aneli AhmićAsmin DurdžićElitaElita 7