DEGUTANTNO JE TO ŠTO RADI, ONA IMA DETE: Marija Kulić osudila ponašanje ćerke Miljane u rijaliti programu "Elita" (VIDEO)

Tokom emisije "Pitam za druga" na "Red" televiziji putem video - poziva uključila se Marija Kulić, majka učesnice "Elite" Miljane Kulić.

- Vi i Miljana ste imale poziv i kritikovali ste je... To je izazvalo dosta reakcija - rekla je voditeljka.

- Ona je više puta kritikovana za to, ona ima dete, degutantno je da to radi na televiziji, ali ono skakanje - meni je to stvarno... Dovodi me u situaciju da vičem, kada joj ja kažem dve stvari i ona i dalje radi svoje - rekla je Marija.

- Kako komentarišete zbog njenog zdravlja ovo što radi? - pitala je votiteljka.

- To dete živi kao da je bez mozga. Ona mora da izbegava te stvari, ima jedno dete i ne treba joj više, mora da se zaštiti, rekla mi je da neće nikako - rekla je Marija.

- Šta biste uradili da zatrudni? - pitala je voditeljka.

- Šta da radim, neću ovde da pravim sirotište. Jedno dete je bez oca, pa i drugo da bude. Deca se rađaju u braku, mnogo mora da se vodi računa - rekla je Marija.

- Kad smo kod Darijana, da li vas podseća na Zolu? - pitala je voditeljka.

- Original, mislim da je on pokušao skroz da skine Zolu u originalu, toliko melje, primetila sam da i njoj smeta, Miljana tog čoveka nije dovoljno upoznala, po mom mišljenju Miljana je počela tu vezu u inat drugima - rekla je Marija.

- Kako komentarišete to što kažu da seje decu po svetu? - pitala je voditeljka.

- Ja njihovu vezu ne vidim napolju, jer su njoj drugi pričali da je neće niko, ali mislim da je ušla sa njim da bi terala inat Zoli i drugima koji su to pričali. Ona je da bi dokazala koliko je njihova veza jaka pristala na intimne odnose - rekla je Marija.

- Kako komentarišete to što je on bio sa Snežom Kušadasi, i to što je pričao posle odnosa sa njom sve ono - pitala je voditeljka.

- Sneža mi se ne sviđa kada je njena sestričina izjavila ono za dete. Miljana je za druge streptomicin, za sebe ništa, ja ne bih mislila ako on to priča pa pričaće i za mene, ali ne znam šta je u njenoj glavi - rekla je Marija.

- Kako komentarišete to što je Teodorina majka nju pozvala da stvari rešava intimnim odnosom, dok ste vi Miljani rekli da to ne radi - pitala je voditeljka.

- Ja njenu ćerku nisam pomenula, dok je ona za Miljanu rekla da je bolesnica, i nakon toga sa sa razlogom rekla da je štakorka. Ona se dere iz čista mira, to su sve znaci šizofrenije. Ona je bila u dugom rijalitiju i imala odnose sa Erinim unukom, to sam i ja gledala, ali tek će da se otkriva. Miljana je pod terapijom, ova uopšte nije pod terapijom. Sve je na sudu, tužila sam i Teodoru i njenu majku - rekla je Marija.

- Sumnja se da je Bebica ljubomoran na Miljaninu vezu - rekla je voditeljka.

- Ne zanima me da komentarišem, sto puta je više voleo Miljanu nego ovu, ona je ušla u vezu sa njim samo eto jer ako može Miljana, mogu i ja, jer nju ništa nije zanimalo samo nešto da ostane - rekla je Marija.

- Dosta se pričalo o aferi 10.000 evra i da li je istina da ste ga zaključali u stan? - pitala je voditeljka.

- Ja sam njega tužila, dala sam mu novac pred tim advokatom u njegovoj kancelariji. Bože me sačuvaj, nikad ga nisam zaključavala, mi smo bili tu i sa Željkom - rekla je Marija.

- A tu je i Ivan koji ulazi u sukobe sa Žanom, da li mislite da je to jer ona podržava Miljanu? - pitala je voditeljka.

- Žana je uvek pričala lepo, o Miljani, i on je odmah krenuo da napada - rekla je Marija.

- Zbog čega Ivan pokušava da ospori Miljanu u svakom smislu kao majku? - pitala je voditeljka.

- On stalno priča da je Miljana gora majka od njega, što nije istina, ona je drugačija spolja, jer ona je posvećena skroz detetu. Ona ga vodi u vrtić, idemo na more, vodi ga u igraonice, ljudi koji je znaju to kažu i tako - rekla je Marija.

- Šalju mi kolege sa Pink.rs da se oglasila majka Teodore Delić - rekla je voditeljka.

- Ona se to oglasila još pre, ja sam čitala, ona treba da zna kakva joj je ćerka cela istetovirana, kad se završi rijaliti idemo stari zanat - rekla je Marija.

- Nenad često ljubomoriše Teodori na Nemanju Gačića, da li tu ima sumnje sa razlogom? - rekla je voditeljka.

- Kada bih morala da biram ja bih izavrala latentnog, ali ona je glupa to da ukapira, pokazuje tetovaže i grudi da bi joj skočila cena - rekla je Marija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

ElitaElita 7marija kulićmiljana kulić