ČULA SAM PRIČE DA VRAČAM MUŠKARCIMA: Jovana Jeremić iskreno o privatnom životu i ljubavnoj vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem

Voditeljka Jovana Jeremić nakon medijske ilegale progovorila je o detaljima ljubavne veze sa bogatim prvrednikom Draganom Stankovićem, kog njena ćerka Lea doživljava kao drugog oca, "Pesmi za Evroviziju", ali i gradskim pričama da Jovana, kako kažu, "vrača muškarcima".

Voditeljka ne krije da joj je materijalno stanje partnera bitno, ali ne i presudno.

- Ne bih bila sa šeikom, ako je loš čovek. Ne bih mogla da vodim ljubav sa čovekom koji ima lošu dušu i koji je pokvaren, zato što postoje dve energije na svetu, seksualna energija i energija para. Kada vi spavate i vodite ljubav sa muškarcem koji ima lošu dušu i vi to postojete. To je stvar enegije koja prelazi na vas. Nikada nisam želela sebe da prljam lošim muškarcima i zato sam ih damski zaobilazila. Dragan ima dušu kao Amerika i time me je osvojio, kao i to što je njegov stepen duhovnosti pojednako visok kao i stepen njegovog materijalnog bogatstva koje poseduje - kaže Jovana i dodaje:

- Čula sam priče po gradu da vračam muškarcima, svašta sam čula, ali ne vračam, za sve ove zlobne žene koje me mrze što me vole muškarci, odgovor je da samo umem da volim.

Nesuglasice rešavaju razgovorom, a Jovana je pronašla mehanizam kako da je Dragan uvek posluša.

- On kaže da sam ga vratila u osamnaestu godinu života. Moja misija je da ga učinim srećnim, zaslužio je. Ni jednom se nismo posvađali, umem sa njim. Naučila sam da neke stvari koje treba da promeni ne kažem odmah, nego posle dana kada se to slegne, da kažem na neki lep način da me posluša, a ne da bude naređivački. Rekao mi je pre neko veče: "Slušaj, ženo, ti stvarno umeš sa mnom, ovako ni jedna nije umela, našla si mi ključ". Prihvatila sam ga sa svim onim što jeste, ljubav je kad prihvatite nekoga i kad je nesavršen. Ne krotite ga, ne terate ga, ne silite, samo ga volite i ljubavlju ga menjate i tako sam ja mislim njega osvojila - rekla je Jovana i dodala:

- Najviše ga volim u životu, kažem mu: "Ti si moj Bog, alfa i omega, ti si moj život, moje sve, moja ljubav, lav, svetionik i spas u ovom ludom vremenu moja mirna luka, moje rame kada spavam noću". I kada vodimo ljubav i kada ne vodimo ljubav podjednako je lepo zato što je čista ljubav u pitanju. On mene doživljava kao svoju ženu, ali ja volim slobodu i volim ljubav u slobodi, to je onda prava ljubav.

Jovanina ćerka Lea, koju voditeljka ima iz braka bivšim mužem Vojislavom Miloševićem, prihvatila je Dragana kao drugog oca.

- Ona ima svog oca Voju, Dragan joj je bukvalno kao drugi otac, obožava ga. Hoće u Grocku, kaže ona meni: "Dragan lav mesi hleb, ima pekaru". Sve ona tamo ima, zeca, mačku, Bog mi je stvarno poslao pravog muškarca u trenutku kada je trebalo, jer sama se ja borim sa njom. Pomaže meni Voja, naravno, ali preko nedelje teško je to izgurati. Uspela sam da ona bude prepametna, govori kao da je prvi razred, a ne da ima pet godina. Sve je stigla i prestigla - ispričala je Jovana.

Izbor za pesmu za Evrovoziju podelio je publiku. Predstavnica Srbije Teya Dora, sa numerom "Ramonda", bila je Jovanin favorit za Evropu.

- Potpuno opravdano "Ramonda" ide na Evroviziju, Breksvicu sam javno podržala, a znala sam da će Ramonda da pobedi. Breskvica je srpska pesma, a Ramonda svetska, to je razlika, Evropa traži svetsku, a ne srpsku pesmu. Breskvica je napravila veliki iskorak, nastupi će joj skočiti kada je novac u pitanju, postala je mega zvezda, ova pesma je moderni Vidovdan, najjača pesma posle Vidovdana koju su Srbi imali o srpstvu, ali nažalost, to ne prolazi u Evropi. Ramonda na svim svetskim jezicima znači isto ima značenje cveta feniksa, to je zaštitni znak škorpije, mog znaka - rekla je voditeljka i dodala:

- Znam da ju je podržao kralj Španije, imam tu informaciju, mislim da će ona da bude među prvih 5 na "Evroviziji" i da će je podržati sve druge zemlje. Ona je poznata u inostranstvu, u Bostonu je studirala, pravi izbor za svet. Naši ljudi su ograničeni i ne znaju, pa nek pitaju stručnjake, opravdano je pobedila.

Jovana je tokom medijske ilegale promenila način života.

- Imam identičnu ishranu i slična sam sa življenjem kao Novak Đoković, jer sam pod uticajem jedne knjige, koju sam pročitala, potpuno promenila ishranu, zdravo se hranim, puno treniram, mnogo čitam. Vidi se razlika koliko čitam. Neće me biti u medijima kao pre, meni je potreban moj mir, jer ja moram da radim emsije koje će ući u istoriju. Moj pravac i sve što sam postigla do 33 godine, za nekih 50, 60 godina, će se izučavati na FPN-u, koliko god se neki smejali - rekla je voditeljka i dodala:

- Moja populanost će doći posle moje smrti, napravila sam revoluciju u TV novinarstvu, uspela sam da reanimiram televiziju koja je bila na veštačkom disanju od lažnih moralista, isfoliranih voditelja koji su neinventivni. Mislim da bi pokojni Tijanić bio srećan i ponosan na mene, što sam ja njegova poslednja zvezda koju je proizveo.

Izvor: Blic.rs
Foto: jeremicjovana/Instagram

Dragan Stankovićjovana jeremićtop_slidertv pink