SVAKI DAN MI JE BIO ISTI, RADIO JE NENORMALNE STVARI: Miona Jovanović progovorila o ljubavnoj vezi sa Stanislavom Krofakom i otkrila da li je želela da rodi njegovo dete (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje i izbor potrčka" voditelj Milan Milošević razgovarao je sa učesnicima "Elite" Mionom Jovanović i Stanislavom Krofakom o njihovoj ljubavnoj vezi, koja je prekinuta kada je Miona odlučila da ostavi Krofaka i uplovi u vezu sa Nenadom Aleksićem Ša.

- Da li sam ja tebe držao na silu kod sebe? - pitao je Stanislav.

- Nisi, ali si mi govorio da se ne navikavam na neke stvari. Bili smo svega nekoliko sati dnevno zajedno, išli da jedemo, stalno sam bila kod kuće, svaki dan mi je bio isti - rekla je Miona.

- Ti si rekla da ćeš praviti svadbu sa njim? - pitao je voditelj.

- Rekla sam ako sve bude u redu da će se desiti svadba, imaju tu neke stvari koje ja nikada neću izneti, nešto što je meni bilo nenormalno - dodala je Jovanovićeva.

- Slobodno, sve što želiš možeš da kažeš -rekao je Stanislav.

- Je l' se bavi nekim prevarama? - pitao je Milošević.

- Nebitno, te neke stvari nikada ne bih izgovorila i da sve najgore govori o meni... - rekla je Miona.

- Stanislav je meni top, da sam na njegovom mestu, ja bih isto ušla da im se u*erem u život ovde. Što se tiče Mione jedino što mi je bilo žao je što joj nisam još gore stvari rekla, ona je jedna muljovka razmažena, ona sa Ša neće ostati, ona uopšte nije fina dama kao što se prosipala ovde. Videlo se na početku da je ona bacila oko na Lakića, on se njoj jako svideo, ona radi Ša kao budalu, devojka je ozbiljan mufljuz, iskoristila je priliku da se privali Ša, da bi napravila karijeru, ona nema harizmu za bilo kakvu karijeru, grobljanska pevačica je ona, stojim iza toga, kada bi meni moj sin doveo nju kući, ja bih ga prebila. Dok su njih dvoje pričali Ša dobacuje, jer je iskompleksiran - rekla je Milena Kačavenda.

U jednom trenutku Miona je priznala voditelju Milanu Miloševiću da se nadala da će ona i Stanislav dobiti decu.

- Da li si želela da rodiš njegovo dete? - upitao je voditelj.

- Mogla sam to da zamislim, ali eto... Ja nemam šta da raspravljam sa njim, nema šta da se raspravlja, bilo je lepo, divno, ali puklo je - rekla je Miona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

ElitaElita 7Miona Jovanovićnenad aleksić šaStanislav Krofak