IMA KOMPLIKACIJE: Filip Car progovorio o trudnoći bivše verenice Aleksandre Nikolić i otkrio kada će se poroditi

Aleksandra Nikolić i Filip Car uskoro će postati roditelji. Bivši učesnik rijaliti programa "Zadruga" otkrio kako se njegova bivša verenica oseća u poodmakloj trudnoći.

Aleks je ušla u deveti mesec, a nakon što su se pojavile glasine da će pobednica "Zadruge 6" morati da se porodi carskim rezom, oglasio se i Car.

- Molim sve bivše učesnike, kako "Elite", tako i "Zadruge", kao i sve influensere, jutjubere, da ne prenose dezinformacije. To su osetljive stvari, nemojte se igrati sa tim, molim vas - naveo je Filip i otkrio kako se oseća majka njegovog deteta.

- Nije istina da se porodila, da je zakazala hitan carski rez... Aleksandra je zaista dobro. Kao i svaka trudnoća, ima neke određene komplikacije i preglede, ali je u suštini dobro. Dobili smo tačan termin, to će biti 10. ili 11. aprila, možda koji dan pre ili posle toga, to se ne zna, Bog samo zna. Sa detetom je sve u redu. Ona je u devetom mesecu. Nosi se sa trudnoćom jako dobro i hrabro. Biće sve u najboljem redu - rekao je Car, koji ne krije da jedva čeka da naslednicu uzme u ruke.

- Saznaćete ili preko slika na mom profilu, sa slavlja... Jednostavno, znaćete iz prve ruke - rekao je Car u svojoj emisiji na TikToku i time završio o Aleksandri.

Podsetimo, iako su stavili tačku na svoju ljubav, Nikolićeva je nedavno otkrila da je Filip sve vreme uz nju.

- Još uvek nisam otišla u porodilište, trenutno sam kod kuće. Malo sam nervozna, ali dobro se osećam, sve je u redu. Još uvek ne znam tačno kada mi je termin za porođaj - rekla je Aleksandra za "Informer".

Izvor: Blic.rs
Foto: alex_mima_official/Instagram

Aleksandra NikolićFilip CarporođajtrudnoćaZadruga