SMETA MI NJEGOVA POJAVA: Nenad Aleksić Ša progovorio o odnosu sa Mioninim bivšim dečkom Stanislavom Krofakom (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" na rijaliti imanju u Šimanovcima učesnicima "Elite" prikazan je razogovor Aneli Ahmić i Nenada Aleksića Ša, koji se ticao Mione Jovanović i njenog ponašanja od trenutka kada je ugledala Stanislava Krofaka u Beloj kući. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Mioni kako bi prokomentarisala celokupnu situaciju.

- Naravno da nemam nameru da okrenem Ša leđa, ali jedino što može da me udalji od njega je njegova posesivnost. Ne razmišljam da se vratim Stanislavu, ta priča je završena - kazala je Miona.

- Neke stvari ne želim da promeni. Stoji da neki moji postupci nisu najbolji, tu mogu da se korigujem, ali da mi smeta to što gleda u njegovom pravcu i sve što sam naveo, to stoji. Ne osećam se prijatno - dodao je Ša.

- Nije ti prijatno jer je Miona rekla da bi obavila razgovor sa njim? - upitala je voditeljka.

- Nije mi prijatno. Od toga mi se ide u wc. Meni su te stvari sulude. Nije mi normalno da bilo kome s kim si bila čestitaš rođendan. Meni Stanislav ovako ne smeta, ali mi se on samom svojom pojavom us*ao u život - kazao je Aleksić.

- Je l' bi raskinuo kada bi mu Miona čestita rođendan? - upitala je voditeljka.

- Naravno. To rade samo idioti - kazao je Ša.

- Stanislave, da li bi se nešto promenilo da ti Miona čestita rođendan? - upitala je voditeljka.

- Ne. Ja sam rekao da je sa nama gotovo. Završio sam to i preboleo, sad idemo dalje. Ja protiv nje nemam ništa i idemo samo dalje - kazao je Krofak.

- Stanislav je preboleo Mionu. Ako je sad kraj sa njima i gleda je kao sve ostale i oseća se ravnodušno, onda je to dokaz da nema emocije više prema njoj. To je moguće. Ja ga razumem. Ja umem da presečem, izađem iz odnosa i zaljubim se u drugu devojku, tu je za mene ova prethodna deo prošlosti - kazao je Nenad.

- Stanislave, šta su ti prijatelji rekli za Mionu? - upitala je voditeljka.

- Pitali su me svi što sam je pustio, pitali me za naš odnos, mnogo je tu pitanja bilo - kazao je Stanislav.

- Ja volim da posmatram ovu situaciju. Meni je to jako zanimljivo. Ša ovde pazi Mionu, gnjavi je, a ja mislim da to ako nastavi da radi, da će ona da ode od njega. Ne zbog Stnislava, već zbog Ša - kazala je Aneli Ahmić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

ElitaElita 7Miona Jovanovićnenad aleksić šaStanislav Krofak