SREĆNA SAM ŠTO GA IMAM: Jovana Joksimović iskreno o braku sa Željkom i privatnom životu

Poznata voditeljka Jovana Joksimović retko kada priča o privatnom životu, te je sada iznenadila detaljima o intimi.

Jovana je jedna od najvoljenijih TV lica publike, koja dve decenije vodi jutarnji program. Iako već nekoliko godina radi sama na "K1", ljudi i dalje vezuju Srđana Predojevića i nju, koji su dugo bili voditeljski tandem.

- Srđan i ja smo bili tim koji je donosio fantastične rezultate. Magija koju smo nas dvoje imali, iako smo različiti... Jako smo dobar tandem i urednički i voditeljski. Žao mi je što danas ne radimo zajedno, jer mislim da bismo mogli još mnogo toga da uradimo. Na televiziji smo bili onakvi kakvi jesmo i privatno. Nismo mogli da budemo nekoliko sati u ulozi nekoga. Normalni smo bili - rekla je Jovana za "K1".

Voditeljka ističe da se ne trudi da bude pametna tokom programa.

- Ako ja koja sam toliko obaveštena nešto ne razumem, nije me sramota da postavim pitanje, da insistiram na nečemu na čemu treba da se insistira. Nisam opasna, trudim se da izbegavam konflikte, sa mnom znaš na čemu si. To me je koštalo u životu - rekla je Jovana.

Jovana i pevač Željko Joksimović su 16 zajedno, a od toga 12 godina u braku.

- Svaki put sam isto uzbuđena kada ga vidim na bini, malo mi i suze krenu. Srećna sam što ga imam. Kada vidite da neko nije proćerdao taj talenat, nego nam je svima dao, na to sam ponosna. Željko je možda najvrednija osoba koju poznajem. Radi sedam dana nedeljno, neko bi možda i zamerio, a meni je to mnogo lepo - rekla je voditeljka i dodala:

- Moraš da znaš kada treba da pustiš, kada da ne pustiš, da proceniš. Sve zavisi kakve su ti procene, takva ti je i uspešnost odnosa. Uvek popuštam. Mislim da nisam stroga.

Jovana je iskreno otkrila kako je podnela obe trudnoće.

- Postala sam više uplašena. Posle Koste nisam smela na skijanje. Prijateljice su mi pričale da ću imati strahove, nije se pojavila anksioznost, ali jesam dobila strahove koje nisam imala. Nisam više dovoljno hrabra za te neke blesave stvari. Plašim se u Diznilendu da idem na rolerkoster - rekla je Joavana i dodala:

- U prvoj trudnoći sam se ugojila 12, 13 kilograma, a u drugoj 25, otekla sam, imala sam mnogo vode zbog blizanačke trudnoće. Imam sreće da imam dečačku građu, ali se trudim da pazim šta jedem, treniram... Sve je u disciplini. Jedino imam problem sa sladoledom kada dođe leto, svakog dana moram da kupim dva kilograma sladoleda. To mi je slaba tačka.

Jovana je istakla da joj je Željko glavni oslonac.

- Najviše mi znači njegova podrška. Mislim da nema njega, mnogo toga ne bih napravila. Verovao je mnogo više nego što sam ja u sebe u mnogim momentima. Željko je insistirao da skupim hrabrosti i pređem na "Pink", a ja bih ostala na RTS-u do dana današnjeg. Svaki put mi kaže nešto što me navede da razmislim. Za "K1" mi je rekao da treba da ostanem na "Prvoj", da mi je tamo lakše, jer je televizija sa nacionalnom frekvencijom. Čačnuo me je. Video je bolje moju blisku budućnost od mene, ja nisam imala dovoljno hrabrosti, volim sigurnost - zaključila je Jovana za "K1" u emisiji "Ako progovorim".

Izvor: Blic.rs/K1
Foto: jjovanajoksimovic/Instagram

jovana joksimovićtop_sliderželjko joksimović