ZAJEDNO SE SMEJEMO TOME: Aco Pejović progovorio o nagađanjima da vara suprugu Biljanu

Pevač Aco Pejović uživa u skladnom braku sa suprugom Biljanom sa kojom ima tri ćerke - Magdalenu, Mariju i Ivu.

Naime, nedavno su počele da kruže priče o neverstvu Aca Pejovića, a sada je pevač stavio tačku na prozivke i istakao da se ne obazire na njih, jer je u potpunosti posvećen svojoj supruzi.

- Mene to ne dotiče, bilo kakve objave, bilo šta... Ni mene, ni moju porodicu. Ja sam svoju porodicu zidao ozbiljnim temeljima, a ti temelji su toliko čvrsti da nisam baš siguran da nečija torpeda mogu da ih sruše - rekao je pevač i otkrio kako njegova porodica reaguje na takve komentare:

- Mi se tome smejemo kod kuće - rekao je za emisiju "Eglam".

Biljana i on su se venčali odmah nakon što je ona završila srednju školu, a on neretko ističe kolika mu je ona podrška u životu.

Pevačeva supruga je svojevremeno preživela traumatično iskustvo - izliv krvi u mozak, Aco je ostao potpuno skrhan, ali je pokušavao da bude priseban i da pomogne svojoj ženi u najtežem periodu.

- Trudimo se da sve to što nam se dogodilo zaboravimo i ostavimo po strani. Moja žena se sada odlično oseća i ono što je najvažnije, nema nikakvih problema. Nastavljamo uz Božju pomoć - rekao je tada Pejović, ali i priznao da ga je ipak ta situacija drastično promenila:

- I supruga i ja dosta smo se promenili, na prvom mestu korigovali smo odnos prema ljudima i poslu i potpuno drugačije sagledavamo stvari oko nas. Sve to što se njoj dogodilo, prihvatili smo kao neku vrstu upozorenja da malo usporimo i promenimo stil života.

Inače, Biljana je doktor ekonomskih nauka.

Izvor: Blic.rs
Foto: aco_pejovic/Instagram

aco pejovićBiljana Pejovićbraktop_slider