NIKADA SE NISU POSVAĐALE: Sloba Radanović progovorio o odnosu supruge Jelene i majke Draginje

Sloba Radanović nedavno je otkrio da za svoju publiku sprema veliko iznenađenje i da će uskoro objaviti novi album koji svi sa nestrpljenjem čekaju.

U emisiji "Pevaj sa mnom" pevač je pokazao i porodične trenutke, majku Draginju, ali i progovorio o odnosu supruge Jelene Radanović i svekrve.

- To je opšte poznato da se mi od prvog dana da se lepo slažemo. To se potencira, jer je postalo normalno da se snajke i svekrve ne slažu, uvek neki problem i nesuglasice, ali se mi stvarno nikada nismo posvađale. Mi se čujemo, čak se i više čujemo nas dve, nego Sloba i njegova mama - rekla je Jelena, a onda se Sloba nadovezao:

- Stvarno savršen odnos, imam utisak da je i ona živnula kada se on rodio. Ona se ne libi da to i pokaže, ranije smo morali da je ubeđujemo da dolazi kod nas, a sada je dosta manje ubeđujemo, uvek jedva čeka da ga vidi - dodao je pevač.

Podsetimo, Sloba i Jelena nedavno su napravili gala svadbu iako su već obavili građansko venčanje, ali i krstili sina.

Pevač je pre samo nekoliko dana govorio o porodici i zajedničkim trenucima sa malim Damjanom.

- Stvarno se trudim da što češće budem kod kuće, biram jutarnje avione da dođem što pre. Gledam da ne prođe njegovo detinjstvo pored mene i želim da budem prisutan, želim sve da doživim. U jednom trenutku sam proredio nastupe da bih bio sa njim stalno. Sada je prohodao i prezanimljiv je.

Izvor: Kurir.rs
Foto: slobaradanovic/Instagram

Jelena RadanovićSloba RadanovićSlobodan Sloba Radanovićtop_slider