SREĆNA SAM, SADA JE SVE KAKO TREBA: Aleksandra Mladenović iskreno o ljubavnoj vezi sa Darkom Dobričaninom

Pevačica Aleksandra Mladenović ponovo uživa u ljubavi. Njen sadašnji partner Darko Dobričanin nije iz javnog sveta, a sinoć su se prvi put pojavili zajedno u javnosti.

- Malo sam se bucnula! Jeste, ljubav, lepo je sve, ali ide leto, moram da smršam! Ne bih puno o ljubavi, tu bih temu zaobišla. Super sam, srećna sam, došla sam sa dečkom. On nije iz ovog, javnog posla, ne voli da se priča previše o njemu tako, da je pred kamerama... Sve je kako treba! - istakla je Aleksandra, pa se dotakla estradnih razvoda, koji su trenutno aktuelni kod njenih kolega Dragane Mirković i Harisa Džinovića.

- Iskreno, ja uvek glasam za razvod, ako ne funcioniše. Svako na svoju stranu! Razvedeš se i nađeš neku svoju sreću, bolje to nego da se mučiš. Ne treba život da prolazi u nečemu što nije lepo. Ja sam iz prethodne veze naučila samo da treba da budem srećna! - istakla je pevačica.

Podsetimo, prema pisanjima medija, Aleksandra i Darko su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i među njima je odmah proradila hemija. Tek su na početku zabavljanja i ne razdvajaju se.

Izvor: Blic.rs
Foto: aleksandra_mladenovic_/Instagram

aleksandra mladenovićDarko Dobričanintop_slider