NISAM MOGLA DA IH POGLEDAM U OČI: Anđela Đuričić progovorila o odnosu sa roditeljima nakon izlaska iz "Zadruge 6"

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Anđela Đuričić, koja je šokirala javnost vezom sa Zvezdanom Slavnićem, progovorila je o svemu onome što se izdešavalo u njenom životu.

Anđela je otkrila i kako su se njeni roditelji nosili sa skandalima koje je pravila javno.

- Ja nikada nisam pričala na tu temu. Moja kuća se prodaje već nekoliko godina, a nije istina da se to prodaje zbog mene. Moji roditelji nisu dali nijednu izjavu kada sam ja bila u jeku skandala, ali ja mislim da je najbolje da se ne uradi to. Oni bi mi učinili medveđu uslugu da su to uradili, tu bi bilo kontra efekat, a to što se nisu oglašavali želeli su meni najbolje - rekla je Anđela i dodala:

- Oni su meni mnogo toga prebacili, obavili su nekoliko razgovora sa mnom, oni su meni očitali lekciju, a to je možda malo kako bih ja mom detetu rekla. Ja nisam bila upućena u sve. Kada je neko prvi put u rijalitiju ne zna se mnogo toga, ja da sam slušala, drugačije bi bilo. Oboje su reagovali, ali iskreno dok se ja ne uverim u neke stvari, ne vredi, e onog momenta kada sam se ja uverila, sve je bilo drugačije. Mene je najviše bilo sramota mojih roditelja, nisam mogla da ih gledam u oči, ja sam to sebi oprostila tek početkom ove godine, jesu oni meni oprostili ali ja nisam njima - rekla je Anđela.

Anđela je otkrila i da li je verovala u Zvezdanovu ljubav prema njoj.

- Verovala sam do prevare sa Majom Marinković. Da sam ostala do kraja u rijalitiju ne bih ostala sa njim, ostavila bih ga. To je meni bio pakao, sada mi je smešno, a tada nije bilo - istakla je Đuričićeva i dodala:

- Ja sam ideallizovala neke stvari, to muvanje je meni bilo lepo, trajalo je to, ali verovala sam u to što sam idealizovala te neke stvari, a mene je to držalo dok se to nije desilo sa Majom. Meni tada razum nije bio prisutan.

Izvor: Pink.rs
Foto: andjelaadjuricicc/Instagram

Anđela ĐuričićZadrugaZvezdan Slavnić