Tamara Vučić dobitnica nagrade magazina "Diplomacy & Commerce" za izgradnju mostova među narodima

Tamara Vučić, supruga Predsednika Srbije dobitnica je Nagrade magazina "Diplomacy & Commerce" za izgradnju mostova među narodima. Nagrada će joj biti uručena na svečanoj ceremoniji u Jugoslovenskoj kinoteci u utorak 9. aprila u 19.00 časova.

Tamaru Vučić je za ovu nagradu predložilo nekoliko stranih ambasada u Beogradu kao i jedan broj pojedinaca iz javnog života Srbije. U obrazloženju se ističe da je Tamara Vučić proteklih godina na velikom broju međunarodnih događaja kojima je prisustvovala u zemlji i inostrastvu aktivno radila na izgradnji mostova među narodima i širenju duha tolerancije i saradnje.

Pored pet nagrada koje dodeljuje magazin "Diplomacy & Commerce" biće uručeno i 15 nagrada o kojima odlučuje osmočlani žiri u sastavu: Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije; Boško Vučurević, predsednik Privredne komore Vojvodine; Brankica Janković, poverenica za ravnopravnost; Tijana Palkovljević, direktorka Galerije Matice srpske; Nenad Milić, IAB; Stevan Ristić, predsednik Asocijacije medija; Nada Filipović, Udruženje pivara Srbije i Danijela Popović-Jurić, Red Communications.

Detalji o kategorijama za nagrade kao i dodelama Diplomacy & Commerce Awards radniji godina možete potražiti ovde: http://www.communications.rs/dcawards2024/

Autor: CMC
Foto: Boško Karanović, "Hello!" magazin

Diplomacy & CommerceTamara Vučićtop_slider