HAOS NA RIJALITI IMANJU U ŠIMANOVCIMA: Nenad Aleksić Ša lomio sve pred sobom zbog svađe sa Mionom Jovanović (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević saopštio je rezultate ankete za najprevrtljiviju osobu.

- Na trećem mestu kao najprevrtljivija osoba u "Eliti" po glasovima publike je Miona Jovanović - rekao je voditelj.

- Zbog njenih odgovora, situacija, sve smo komentarisali. Sve što se tiče njenog odnosa sa Stanislavom, imali smo klip kako je pričala jednom nešto, drugom suprotno - rekla je Jovana Tomić Matora.

- Slažem se iz tog razloga što se tiče odnosa sa Stanislavom, pričam ovako, pa onako. Kada je neka situacija u vezi haotična i kada pukne, mi smo se rastali najnormalnije. Onda sam naknadno vraćala filmove i sećala se lepih, pa ružnih stvari - rekla je Miona Jovanović.

- Ljudi, ja završavam sa ovim rijalitijem, ja debilko nisam - rekao je Nenad Aleksić Ša.

- Stanislav Krofak je na drugom mestu - rekao je voditelj.

- Čuli smo i tu priču od spolja kako je teško podneo raskid, narod se sažalio, ulaskom u tu neku vezu. Jeste prevrtljiv je, te testirao je, te nije. Ja ne mislim da se šalio za svingeraj, ne mislim da se šalio, ali ih je proturao - rekao je Marko Đedović.

- Na prvom mestu je Ivan Marinković - rekao je voditelj.

Nenad Aleksić Ša pobesneo je zbog pozicioniranja na negativnim anketama, te je pokušao da natera Mionu da raskine sa njim, ističući da odlazi iz rijalitija.

- Ako ideš, ti raskidaš sa mnom, ti mene ostavljaš sada? - odbrusila je Miona.

- Ja sam zao lik, umesto da mi kažeš "ćao", tebe baš boli uvo - rekao je Ša.

- Ti da meni govoriš da sam zao lik i da kažeš "ćao, ostavljam ovog čoveka", mislim da bi to bilo najbolje - rekao je Ša.

- Ako odeš - ne voliš me, ja neću da idem za tobom - rekla je Jovanovićeva.

- Neću da spajaju na silu moju devojka sa bivšim dečkom i da ja ovde doživljavam nervne slomove, je*em ga u usta, ne mogu da trpim Mićin narativ - vikao je Aleksić.

- Kakav Mića, nije on tvoj problem - rekla je Matora.

- Ja sam njoj samo rijaliti igračka, ja neću da trpim ovo, ne znam što su joj bitna mesta i kako će da prođe u rijalitiju, ja smatram da je ona sa mnom samo zbog toga - rekao je Ša.

- Nemoj da se ložiš na Miću i na ankete, to su sve tvoji antifanovi ili Stanislavovoi fanovi - rekla je Matora.

Ša je doživeo totalno pomračenje, te počeo da baca stvari po kući. On je prvo doleteo do spavaće sobe te pobacao sve stvari, te je zatim bacio činiju pravo u televizor. Zatim se desio dirljiv razgovor sa Mionom.

- Ja da gledam ovde kako pričaju o spe*mi i ko zna šta će da rade dok ja nisam tu, marš bre i fanovima i svima ostalima. To je sve Miona kriva, ona me je skroz dovede do ludila - rekao je Nenad.

- Ponosna sam na tebe, divan si - rekla je Jovanovićeva.

- Ako me voliš, zaustavi ovo smeće, ne mogu da izdržim. Šta je bitno ovde ko je više kriv, a ko manje, zaustavi samo ovo. Ako te zanimam, onda budi sa mnom, je l' razumeš da hoću da preživim. Ne mogu da gledam da pričate vas dvoje, bolesno mi je sve to. Ne mogu više da slušam o sv*šavanjima - rekao je Aleksić.

- Moraš to da slušaš, u rijalitiju si - rekla je Miona.

- Mića sve potpaljuje i nastavlja da me provocira - rekao je Ša.

- Mića ti je rekao da ćeš da odeš u ludnicu kao što i ja mislim. Ti planiraš već dve nedelje da ideš odavde i nikako da odeš - rekla je Jovanovićeva.

- Seci, ako ti se gadim, ajde bre, nemoj da mi se igraš sa mozgom više, ni sa glavom - rekao je reper.

- Sram te bilo ponašaš se jezivo, stvarno si budaletina i divljak - rekla je Miona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

ElitaElita 7Miona Jovanovićnenad aleksić ša