ON JE BIO NAJHRABRIJI MUŠKARAC KOJEG SAM POZNAVALA, NIJE SE STIDEO SVOJE BURNE MLADOSTI: Svetlana Ceca Ražnatović iskreno o ljubavi sa Željkom i odnosu sa njegovom decom iz prethodnih brakova

Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je gostovala u emisiji Goce Tržan i tom prilikom govorila o svom privatnom životu. Kao što je i poznato, Ceca se vrlo mlada udala za Željka Ražnatovića Arkana i sa njim bila nepunih šest godina u braku, tačnije do njegovog ubistva.

Tržanova se nije libila da je pita mnoge stvari koje godinama intrigiraju javnost, pa ju je tako zanimalo i da li je Arkan u privatnosti bio junak ili kukavica.

- Jagnje... Kukavica nikada, ni pred kim nije bio! To je najhrabriji čovek koga sam ja u životu srela. Imam 50 godina, ja nisam klinka i ja sam se nasretala raznoraznih ljudi... I sama znaš kakav je naš posao. Srećemo i najdivnije i najinteresantnije ljude i kvalitetne ljude, a isto tako sa druge strane, svakakve profile.

Ceca je dodala da je Arkan bio pravi muškarac kakvog je zamišljala, ali da nije tajna da je imao burnu mladost.

- On se nikada nije stideo da kaže to! On je stajao iza svega onoga što je on bio i bio je jedan ostvareni muškarac. To što je on imao tu burnu mladost... Ispričao mi je ceo svoj život, govorio mi je: "Ja kada bih ponovo sebi mogao da biram put, ja bih drugačije birao svoj put, ali ja nisam imao mogućnosti. Moja deca imaju mogućnosti i moja deca će biti na pravom putu" - rekla je Ceca, pa se osvrnula na njegove naslednike za koje se godinama spekulisalo da nemaju dobar odnos sa pevačicom.

- I sva njegova deca su obrazovana fakultetski, sve njegova deca su zbrinuta Bogu hvala, sve deca su dobra deca. Nema veze da li sam ja u kontaktu sa njima ili ne, to su dobra deca, to su dobri ljudu... Kao što se vidi iz priloženog. Njegova sva deca imaju sređene i normalne živote, većina živi u inostranstvu. Moja su najeksponiranija, što je negde prirodno, jer sam i ja eksponirana kao majka...

U svojim pesmama je često opevala njihovu ljubav, ali pesmu "Doktor" nije posvetila njemu, pa citat "Ja bih opet bila tepih po kome ti gaziš" nije imao veze sa njima.

- Pa ja nisam sa njim imala potrebe da se prostirem, jer sam ja stvarno pored njega bila kao princeza. Čak i kad volim... sve ima svoju granicu. Svako ti radi onoliko koliko mu dozvoliš. Ne može niko da mi gazi preko dostojanstva, ponosa i to je već stvar karaktera. Da li imaš kičmu, ženo ili nemaš kičmu? Jer ja ne mogu da shvatim da neko me ponižava, gazi i ja onda "Volim te"... Ma ko te, bre, voli. Nikad u životu nisam bila u toj situaciji. Ja mogu do jedne granice tolerancije, posle toga "Gud baj Čarli". Ma ćao...

Ceca je dodala i da je prevara ono preko čega nikada ne prelazi, kao i da veze završava uživo, a ne preko poruka i poziva.

- Lično. Pa preko poruke se ni ne muvam, iskreno da ti kažem. Mislim da je mnogo poštenije osobi reći u lice, ali stvar je i situacije. Meni se nikada nije desilo da prevarim svog partnera. Ja nikad nikog nisam prevarila. Nikada. Ne bih ni oprostila prevaru. Bolje bi mu bilo da ode sam. Ja bih možda zbog ega, zbog sujete, možda progutala knedlu zbog koje se davim... Stvarno nisam imala tu situaciju, rekla bih da sam imala... Ali, jao kukala mu majka... Pa ja mislim da bi mu na nos izašlo sve, jer ja bih njega kinjila toliko, da bi on morao da pobegne. Ja to ne mogu. Ja nikada nijednog svog partnera nisam prevarila. Ja prvo raščistim šta imam, pošteno pogledam u oči i kažem vidi ili "To više ne fukcioniše" ili "Prestala je ljubav"... mnogo je poštenije.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

ceca raznatovicsvetlana ceca ražnatovictop_sliderželjko ražnatović arkan